Haberler

Ünlü Sporcu Jade Slavin, Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

Güncelleme:

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyleyerek kendisine uygun sevgili bulamadığını ifade etti.

İngiliz milli sporcu Jade Slavin, güzelliğine rağmen uzun boylu olmasının ona dezavantaj sağladığını söyledi. Slavin yaşadıklarını hüzünle anlatırken ilginç bir itirafta bulundu.

Ünlü Sporcu Jade Slavin Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"ÇİRKİN UCUBE"

Jade Slavin, küçükken arkadaşlarının uzun boyu nedeniyle kendisiyle alay ettiğini söyledi. Bu nedenle boyunu sevmediğini itiraf eden Jade Slavin, oldukça hüzünlendi. Eskiden insanların kendisine 'çirkin' ve 'ucube' dediklerini söyleyen Salvin zor zamanlar geçirmiş. Etrafındakilerin davranışları onu köreltmiş ve utangaç biri haline getirmiş. Kendisini sevmemeye başlamış. Annesinin yanında defalarca ağladığını ve normal görünümlü olmak istediğini haykırmış. Fakat Salvin 16 yaşından sonra modellik yapmaya karar vermiş ve böylece özgüven kazanmak istemiş. Ama onun hayatını asıl değiştiren şey 21 yaşında kendisine yapılan İngiltere takımı adına tekvando sporcusu olma teklifiydi. Bu dalda 2014 yılında Glasgov'da düzenlenen bir organizasyonda ödül almış, sonra da Avrupa şampiyonu olmuş. Spordaki başarısı Salvin'e özgüvenini tekrar kazandırmış ve onu güçlü bir kadın haline getirmiş.

Ünlü Sporcu Jade Slavin Sevgili İtirafıyla Herkesi Şaşırttı

"SEVGİLİ BULMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM"

26 yaşındaki Jade Slavin başarılı bir sporcu olmuş ve ülkesini yıllarca başarıyla temsil etmiş. Salvin, "Kusurlarınızı sahiplenin, onlarla kucaklaşın ve kimsenin ışıltınızı söndürmesine izin vermeyin." dedi. 26 yaşındaki Salvin, artık yeni sporcular yetiştiriyor. Fakat Jade Slavin'nin şu sıralar canını sıkan bir sorunu daha var. Salvin sevgili bulmakta oldukça güçlük çektiğini itiraf etti. Çünkü kendisinden daha uzun erkek bulmakta bir hayli zorlanıyor. 26 yaşındaki Slavin'nin boyu, 193 cm! Jade Slavin, "Uzun erkek sayısı çok az ve kendime göre birini bulmak haliyle zorlaşıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (13)

GÜLTEPELİ:

BENDE EVDE KALDIM-YOKMU BANA ZENGİN BİR KOCA.

98
1
yanıtYanıtla
FİKİRTEPELİ:

BENDE EVDE KALDIM-YOKMU ZENGİN BİR AVRAT!!!

yanıt0
yanıt0
Hazır cevap:

Gultepeli yollarına hali dermişler senin için

yanıt0
yanıt0
ÇAPKIN KIZ ASLI:

SEVGİLİ BULAMIYORUM DİYE ÜZÜLME AYNI DERT BENDEDE VAR. KEŞKE SANA ULAŞABİLSEM. O ZAMAN İKİMİZDE BU DERTTEN KURTULABİLİRİZ.

2
65
yanıtYanıtla
bzztt:

şey nasıl söylesem jade, boyun benim için uygun bunu bilmeni istedim

3
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

***UTANMAK İMANDANDIR ***Hadisi Şerif

3
0
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

AYNEN HOCAM AYNEN

yanıt1
yanıt2
ÇAPKIN KIZ ASLI:

SEVGİLİ BULAMIYORUM DİYE ÜZÜLME AYNI DERT BENDEDE VAR. KEŞKE SANA ULAŞABİLSEM. O ZAMAN İKİMİZDE BU DERTTEN KURTULABİLİRİZ.

1
0
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ:

her paylaşımda favorimsin çapkın kız :)

yanıt3
yanıt1
ASDASFASF:

KIZLAR KISA DİYE BİZDE ÜZÜLÜYORUZ.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title