Haberler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye aylık 150 bin TL ödüyor

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta bir kez daha rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in hastaneye 150 bin TL ödediği iddia edildi.

Yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu rahatsızlığıyla aylarca yoğun bakımda yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil'in yoğun bakımdan normal odaya geçtiği bilgisi verilen ünlü şovmenin hastane masraflarının artık sigortasının karşılamadığı iddia edildi.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

Hayranları tarafından sağlık durumu merak edilen Mehmet Ali Erbil'inTV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler verildi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye aylık 150 bin TL ödüyor

"ARTIK SİGORTASI İŞLEMİYOR"

Programın yorumcularından Seray Sever, 62 yaşındaki şovmenin artık sigortasının işlemediğini ve ayda hastaneye 100-150 bin lira para ödediğini belirtti. Ünlü sunucu, "Geçen hafta ziyarete gittim. 2-3 gün hiç yemek yiyememiş. Ben gittiğimde hapur hupur yemek yiyordu. 'Şimdi döner gelecek' diyordu, toparlamıştı. Bu arada artık sigortası da işlemiyor, sigortası bir önceki hastalığında geçerliymiş. Ayda 100-150 bin TL ödüyor hastaneye" dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye aylık 150 bin TL ödüyor

"FİZİK TEDAVİSİ SÜRÜYOR"

Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil ise yoğun bakımdan normal odaya çıkarılan Erbil'in sağlık durumu hakkında "Ağabeyimin fizik tedavisi devam ediyor. Diğer rehabilitasyon tedavilerinin yapılması adına hastanedeki odasına alındı. Yoğun bakımdan çıkmış olmasına rağmen hastaneden ne zaman taburcu olacağı konusunda şimdilik bir şey söyleyemem. Sezin de babasına yakın olabilmek adına doğumu onun yattığı hastanede yapacak. Sezin böylelikle torunu ile dedesini bir araya getirebilecek" diyerek bilgi vermişti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hastaneye aylık 150 bin TL ödüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yeşim Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

EYLÜL:

GÜNÜMÜZDE O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ EV KREDİSİ . KREDİ KARTI BORCU GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞ. BANA NE MEHMET ALİNİN AYLIK GİDERİNDEN. . . . . .

34
3
yanıtYanıtla
kitaplıdolap:

onun için çerez parası

18
3
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Adam ölmeyi unuttu

8
8
yanıtYanıtla
ALİM:

Ulan erbil deisti ALLAHI hiç bir zaman unutmayacan unutursan paranda kurtaramaz proğramda gülüp oynuyordun birgün yoksullar fakirler hastalar aklına bile gelmedi bari bundan sonra iyelik yap filtreni zekânı ver hepimiz toprağa gideceğiz burdan aslında bu yalan dünyada en zengini olupta aslında gerçek dünyanın fakirlerine sesleniyorum siz sıcak yatakta uyurken sınamada filim izlerken bir kabana 5000 tl verirken sauktan titreyen insanlar var halen unutmayın birgün güzel dünyanız yok olacak o yüzden iyi olun iyelik yapın seçim sizin ama son dil ırk renk ayırd etmeksizin hepimiz yaşadıklarımızın ve yaşatıklarımızın hesabını vereceğiz birgün o yüce yaratıcıya

8
8
yanıtYanıtla
KARDELEN:

ALİM, alimlik senin neyine . Bilirmiş gibi de fetvalar vermişsin . Aaaaaliiiiimmm, DEİST Allah''ı senden iyi bilir , senden iyi tanır . . . . Sen bir Fıssssın , uçan balon''sun . Önce konuya hakim ol , sonra yorumunu yaz . Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama korkunç bir Türkçenin olduğunu söyleyebilirim . ALİM , dersine çalışmamışsın . ( O ) sıfır verdim . Dersine çalış .

yanıt6
yanıt0
ayşe:

Allah''ı unutmayan bir insanın, düşmüş bir insana hayat dersi vermesi de kötü niyetli bence. sağlığı kötü, bir de psikolojik olarak kötü hissetsin yorumlarınız çok çirkin. Allah''ı unutmuyorsun ama içinde kin nefret var, ki bu yorumu yazabiliyorsun. Birazcık da içiniz de tutun düşüncelerinizi. en azından bu kadar kötü durumda olan insanlar için Allah''tan şifa dilemeniz yeterli.

yanıt2
yanıt1
BENCE:

ölüm kurtuluştur ölemiyor demekki göreceği var hala

10
3
yanıtYanıtla
yani:

asıl final pamaktan sonra

10
2
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

İnsan önce parası için sağlını verir sonra sağlı için parasını

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

iyi ki parası var yoksaa bu ülkedee hastalanacaksınızz nasıl ve nerde tedavi olabilirsiniz ?

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title