Haberler

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Güncelleme:

6 ay önce Chloe Loughnan ile tek celsede boşanan Serdar Ortaç, önceki akşam İstanbul Bebek'te yeni sevgilisiyle görüntülendi. Ortaç'ın yeni ilişkisi basın mensuplarını fark etmediği esnada arkasına dönerek "Gel hayatım kimse yok" demesiyle ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 ay önce tek celsede boşandı. Aylar sonra yeni bir ilişkiye başlayan Ortaç, geçtiğimiz akşam İngilizce konuştuğu kız arkadaşıyla Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

İLİŞKİSİ HAKKINDA SESSİZ KALDI

Üç saat kaldığı mekandan önce çıkıp etrafı kontrol eden Serdar Ortaç arkasına dönüp "Gel hayatım kimse yok, rahat ol" diye seslendi. Flaşların patlamasıyla kısa süreli bir şok yaşayan sarışın kadın, yüzünü saklamaya çalıştı. Serdar Ortaç ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "Yeni ilişkiniz hayırlı olsun" sözleri üzerine "Araba mı? Evet arabam yeni, güzel değil mi?" diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı. Muhabirlerin ısrarlı aşk sorularına dayanamayan Ortaç, "Arkadaşlar daha sonra konuşuruz olur mu? Sağ olun. Teşekkür ederiz" dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni sevgilisiyle görüntülendi

BEKARLIĞA VEDADA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Öte yandan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Merve Özbey ve Kenan Koçak'ın bekarlığa veda partisine sarışın bir kadınla katılmış ve bu kadının şarkıcı Seçil Gür olduğu iddia edilmişti. Ortaç'ın Bebek'te görüntülendiği kişinin de Seçil Gür olduğu ileri sürülüyor.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni sevgilisiyle görüntülendi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

VEZIR:

su salyangoz kılıklı adamda karı buluyoya cıldırcam ya. . .

16
4
yanıtYanıtla
KESİN BİLİR BU:

Parası var adamın. Kadınların kapısı paralı olanlara sonuna kadar açık

yanıt1
yanıt0
ömer:

Adam sarışın seviyor kardeşim

17
1
yanıtYanıtla
ACI YORUM:

Şanzımanı dağılmış, şaftı kaymış, şakülü düzen tutmuyor. Sağlıktan başka ihtiyacı kalmamış, Allah yardımcısı olsun.

8
4
yanıtYanıtla
Utrishor:

Bunu alacaksan Chloe yi niye bıraktın, eski tas eski hamam

10
0
yanıtYanıtla
uCube:

Bundan bir cacık olmaz. ;))

8
0
yanıtYanıtla
coni:

yeter lan yeterrrrrrrr yeterrrrrr

8
0
yanıtYanıtla
ali:

serdar sana pek yakıştıramadım hatunu

7
0
yanıtYanıtla
HOPPP:

Chloe ''nin aynı kasası. Hatta Chloe daha güzel led farlı felan makyajlı kasa gibi yani. Cık olmamış.

5
1
yanıtYanıtla
ADMAN:

Ula usagum, gelen gideni aratirmis.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title