Haberler

Ünlü rapçi Ben Fero, hayranına kucak dansı yaptırdı

Güncelleme:

Son dönemin çok konuşulan ismi Ben Fero, yabancı hayranına kucak dansı yaptırdı. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüye takipçilerden tepki yağdı.

Killa Hakan, Ceza, Ezhel'in çıkardığı Fight Kulüp şarkısıyla gündeme gelen Ben Fero, gece kulübünde eğlenirken çekilen görüntüsüyle hayranlarına bir şok daha yaşattı.

KUCAK DANSI YAPTIRDI

Genç rapçi gece kulübünde yabancı bir hayranına kucak dansı yaptırdı. Sosyal medyada hızla paylaşılan görüntüye kullanıcılar tepki gösterdi. Ben Fero'nun bu hareketini hoş karşılamayan takipçiler, ünlü rapçiyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Ünlü rapçi Ben Fero, hayranına kucak dansı yaptırdı

Ünlü rapçi Ben Fero, hayranına kucak dansı yaptırdı

'BEĞENMEME' REKORU KIRMIŞLARDI

Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero'nun yayınladığı 'Fight Kulüp' şarkısı, YouTube'da 'dislike (beğenmeme)' rekorunu kırmıştı.

Ünlü rapçi Ben Fero, hayranına kucak dansı yaptırdı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Ezhel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (56)

Melike:

Analar babalar kızlarınıza ve oğullarınıza temiz ahlak veriniz. Herşeyin başı eğitim değil, temiz ahlaktır.

109
8
yanıtYanıtla
Ateş sarsılmaz:

Aynen entelektüel bır bır yorum

yanıt10
yanıt1
KAPLAN:

Böyle salakları haber yapmayın lütfen

67
1
yanıtYanıtla
sedat:

genç adam sanki zorla yaptırmış neden bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz, kıskanmayın feroyu

16
36
yanıtYanıtla
osman:

toplum ahlakı diye birşey var. belli ki sen anlamıyorsun.

yanıt23
yanıt5
Ben de Bero:

Ne demişler! Eşeğe altın semer de vursan, eşek yine eşektir. Demek ki neymiş! Eğitimin dahi eşekliği gideremiyorsa para "yani semer" hiç gideremezmiş.

39
3
yanıtYanıtla
12345:

HECECİ KANGURU''NUN GERÇEK KARAKTERİNİ GÖRDÜNÜZ DEĞİL Mİ? RAP ADI ALTINDA ŞARKILARI HECELEYEN ZIPLAYARAK ŞARKI SÖYLEYEN BİRİSİNİ BU KADAR GÖKLERE ÇIKARTIRSANIZ SONU BÖYLE OLUR.

37
3
yanıtYanıtla
NORM ENDER:

BU ADAMA BU KADAR GAZ VERİR BU KADAR GÖKLERE ÇIKARTIRSANIZ BUNDAN FAZLASINI DA CANLI YAYINDA YAPAR. OOO RAPİN KRALI O RAP E YENİ AKIM GETİRDİ DİYE ŞARKILARI HECELEYİP ZIPLADIKÇA HOŞUNUZA GİTTİ. NOLDU BEN FERO KRALDIR DİYEN FANLARI NOLDU ABİNİZ DANS YAPTIRIYOR İŞTE ESERİNİZ GURUR DUYUN.

35
5
yanıtYanıtla
Lala:

Duyuyoruz kardeşim

yanıt0
yanıt0
adil:

Allah belanızı versin. çocuğu çoluğu zehirlediğiniz yetmedi. sizi tamamen piyasadan men etmeyen devlete ne diyim ben. hepiniz yerle bir olun inşallah

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title