Haberler

Ünlü Oyuncu Nişanlısına Korkunç Bir Şaka Yaptı

Güncelleme:

1 Nisan şakası yapmak isterken durumu biraz abartan ünlü oyuncu neredeyse terk ediliyordu.

Game Of Thrones dizisinin Jon Snow rolüyle kendine büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncusu Kit Harrington'ın nişanlısına yaptığı şaka bu kadar da olmaz dedirten cinsten. Oyuncu bir dönem yine aynı dizide beraber oynadıkları Rose Leslie ile uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyor. Hatta ikili dizide de birbirine tutkulu bir biçimde aşık iki sevgiliyi canlandırıyorlardı.

ŞAKAYI ABARTMIŞ

Geçtiğimiz 1 Nisan'da sevgilisine bir şaka yapmaya karar veren Harrington işin dozunu biraz kaçırmış. Ailelerinde 1 Nisan şakalarının bir gelenek olduğunu söyleyen oyuncu, nişanlısına öyle bir şaka hazırlamış ki neredeyse ayrılığın eşiğine gelmişler.

TERK EDERİM DEMİŞ

Buzdolabına koyduğu kesik bir insan kafası maketini karşısında gören Leslie ufak çaplı bir şok yaşamış. Dolabı açıp kesik kafayı gören oyuncu aklını oynatacağını zannettiğini söylüyor. Kendine geldikten sonra ise bir daha böyle bir şaka yaparsa aralarındaki her şeyin biteceğini söylemiş.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Game of Thrones Rose Leslie Magazin Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title