Haberler

Ünlü oyuncu Gönül Nagiyeva evden çıkamayan yaşlılara yardım etti

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gönül Nagiyeva, koronavirüs sebebiyle dışarıya çıkamayan yaşlı ve muhtaçlara yardım etti. Oyuncu takdir toplayan bu hareketini de sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine örnek oldu.

Çin'den dünyaya yayılan koronavirüs, Türkiye'ye sıçrayarak 37 kişinin canına mal oldu. Ülke genelinde alınan birçok tedbirin yanı sıra 65 yaş üstündekilerin ve kronik hastalığı olan kişilerin sokağa çıkması yasaklandı. Evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçları ise polisler tarafından karşılandı. Diriliş Ertuğrul dizisindeki Almıla Hatun karakteriyle dikkat çeken ünlü oyuncu Gönül Nagiyeva, ise koronavirüs sebebiyle dışarıya çıkamayan yaşlı ve muhtaç ailelere yardım etti.

EVDEN ÇIKAMAYAN YAŞLI İNSANLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda marketten alışveriş yaptığı görülen ünlü oyuncu, daha sonra içerisinde gıda malzemesi olan poşetleri kendi elleriyle ulaştırdı. Paylaştığı fotoğrafın üzerine " Maltepe'de oturan Abdulkadir amcamıza erzakları teslim ettik. Çok mutlu oldu" notunu düştü. Ayrıca ünlü oyuncu sokakta yaşayan kedi ve köpeklere de mama dağıttı.

Ünlü oyuncu evden çıkamayan yaşlılara yardım etti

GÖNÜL NAGİYEVA KİMDİR?

Gönül Nagiyeva, 1982 yılında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğdu. Çocuk yaşlarda oyunculuğa merak salan Nagiyeva, bale eğitimi aldı. Nagiyeva, üniversite yıllarında radyo ve televizyonda sunuculuk yaptı ve Kamu Akademisi bölümünden mezun oldu.

2011 yılında Aramızda Kalsın, 2012 yılında Mahkumlar, 2013 yılında Kanun Namına adlı dizilerde oynadı. 2014 yılında Türkiye'deki bir yapım şirketinden teklif alan Nagiyeva, Terkedilmiş adlı sinema filminde başrol oynadı. 2015'de Zaman Adlı Tren filminde rol aldı.

Türkiye'den ciddi film teklifleri almaya başlayınca İstanbul'a taşındı. 2016'da yönetmen Korhan Uğur'un teklifiyle Kızkaçıran adlı komedi filminde oynadı. Bunun yanında Yansıma, Azerbaijan Heart and Health Association, Dönüş, Yüzme Öğreniyorum ve Merhaba-Hoşçakal gibi kısa filmler rol aldı. Son olarak Diriliş "Ertuğrul" dizisinde Almıla Hatun (Alangoya) karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Öte yandan Nagiyeva, Türkçe, İngilizce, Azerice, Rusça ve Farsça dillerini biliyor.

Ünlü oyuncu evden çıkamayan yaşlılara yardım etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sosyal Medya Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (5)

yaşlı kurt:

reklam olsa da yine de örnek looo

8
1
yanıtYanıtla
KONUK13:

merhaba DÜRBÜNLÜ

yanıt5
yanıt0
Avni:

bala hatun yokmu

6
1
yanıtYanıtla
KONUK12:

merhaba AVNİ

yanıt1
yanıt1
YAKO50:

Bu kadın gerçek hayatta da rol kesmeye başlamış, işimiz olsukca zor bu kadınla bundan sonra. Antiseptik bir durum. !!!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title