Haberler

Ünlü Manken Çağla Şıkel ve Hatice Birbirine Girdi

Güncelleme:

Ünlü manken Çağla Şıkel, podyumda kalçasını açan Hatice hakkında "Podyuma çıkacağım kişileri mutlaka bilirim herkesin kendi gösterişi" dedi. Şıkel'e cevap veren Hatice ise "Ah be canım en azından tostumu yeyip beklemedim otel odasında evli adamı" dedi.

Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, modacı Cengiz Semercioğlu'nun defilesinde bir anda elbisesini kaldırarak kalçasını gösterdi. Bu görüntüleriyle olay yaratan Hatice ile manken Çağla Şıkel arasında tartışma çıktı.

Hatice, üstü kapalı şekilde kendisini eleştiren Şıkel'e geçmişte yaşanan bir olayla ilgili konuşarak cevap verdi.

"HERKESİN KENDİ GÖSTERİŞİ KENDİ YÜRÜYÜŞÜ"

Muhabirlerin Hatice'nin yaptığı kalça hareketiyle ilgili sorulara cevap veren Çağla Şıkel, "Podyuma çıkacağımı kişileri önceden mutlaka biliyorum. Çıkan herkese saygı duyuyorum. Asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum herkesin kendi gösterişi herkesin kendi yürüyüşü" dedi.

Ünlü Manken Çağla Şıkel ve Hatice Birbirine Girdi

"OTEL ODASINDA EVLİ ADAMI BEKLEMEDİM"

Şikel'in bu sözlerine Hatice'den cevap gecikmedi. Hatice Şikel'in bu sözlerinden rahatsız oldu ve çok sert açıklamalar yaparak "Bir zamanların tostçu çağlası bunu sen mi söylüyorsun? ah be canım en azından tostumu yeyip beklemedim otel odasında evli adamı. Ben de bilirim kimle muhatap olup olmayacağımı da neyse." dedi.

Ünlü Manken Çağla Şıkel ve Hatice Birbirine Girdi

"TOSTUMU YEDİM BEKLİYORUM"

2002 senesinde Yüksel Ak ile evli olan Şenol İpek ile Çağla Şıkel arasındaki mesajlaşma magazin gündemine bomba gibi düşmüş. İddiaya göre; Çağla Şıkel, Yüksel Ak ve Şenol İpek, bir iş dolayısıyla tatil beldesindeki bir otelde kalıyorlar. Ve Çağla Şıkel, Şenol İpek'e "Tostumu yedim seni bekliyorum" diye bir mesaj atıyor.

Ünlü Manken Çağla Şıkel ve Hatice Birbirine Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (43)

Bilmem:

Ha Bu ülkenin sanat dünyası ha her hangi bir şehrin kanalizasyon çukuru

114
1
yanıtYanıtla
Virgul:

.....Nokta

yanıt1
yanıt0
ilgintv.com:

Allaha büyük konuşmayalımda kimin eli kimin cebinde belli değil

50
2
yanıtYanıtla
conbonconi:

ÇAĞLA HANIM OZMAN LAR HATA YAPMIŞ OLABİLİR AMA ŞUANDA SAYGI DUYULACAK DÜZGÜN BİR HANIMEFENDİ VE ANNE BURALARI ÇOCUKLARIDA OKUYACAK

27
10
yanıtYanıtla
sadada:

kendi düşünecekti bu günleri. . ayrıca çok da zoruna gideceğini sanmıyorum

yanıt3
yanıt2
melis:

anne olması hiçbirşeyi değiştirmez kendi etmiş kendi bulmuş

yanıt1
yanıt6
Feryal:

Ne hatası,,yok öyle bişey, o mesele o zamanlar çok abartilmişti ve yanliş anlaşilmişti , ayrica Çağla hanim kötü bişey dememiş Hatice iyice abartti kendi ayibina baksin önce

yanıt5
yanıt2
Çağla bir şey yapmadı:

Kadın anlatmaya calıştı ama dinleyen yok!! O zaman o süreç menajerler vs tarafından yanlış yönetildi sadece. Zaten Türkiye''de bir laf çıktı mı, geri döndüremiyorsun. Daha geçenlerde Şenol İpek de aynısını söyledi. Çağla ben tost yiyeceğim demiş. Şenol da tamam ben de gelirim birazdan diye ayrılmış. Çağla da tostunu yiyince mesaj atmış kafeden. Gayet de arkadaşça. Neden bir türlü o yönden bakamıyorsunuz. İnsanın fikri neyse. .

yanıt1
yanıt2
haydar:

17 sene geçmiş bi olayı ha la gün yüzüne çıkarıp tartışmak saçmalıktan başka bi şey değil.

24
3
yanıtYanıtla
melis:

kesinlikleeeeee

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title