Haberler

Ünlü isimler, müstehcen görüntüleri ifşa olan Aslı Bekiroğlu'na destek oldu

Güncelleme:

Çektiği kısa videolarla adını duyurduktan sonra Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım gibi projelerde rol alan genç oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan'ın müstehcen görüntüleri ifşa oldu. Çıkan görüntülerinin ardından yasal yollara başvuracağını söyleyen Bekiroğlu'na ünlü isimlerden de destek mesajları yağdı.

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİ İFŞA OLDU

Fotoğrafları hacklenen ve çoğu müstehcen görüntüsü ifşa olan Aslı Bekiroğlu, fotoğrafların kısa sürede gündem olmasıyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaparak görüntülerini yayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Oyuncu bu kişilere maddi ve manevi tazminat davası açacağını da sözlerine ekledi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DETSEK MESAJLARI YAĞDI

Tepki mesajlarının yanı sıra binlerce destek mesajı alan oyuncuya meslektaşlarından da mesaj yağdı. Birçok ünlü isim, kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak Aslı Bekiroğlu'na destek oldu. Aykübe Pusat, Selin Şekerci, Melis İşiten, Demet Özdemir, Nur Fettahoğlu, Hayrettin, Kaan Yıldırım, Seçkin Özdemir, Aslı Enver, Furkan Palalı, Atakan Işıktutan, İrem Derici, Dilan Deniz Çiçek, Ece Begüm Yücetan, Bartu Küçükçağlayan, Aslı İnandık, Ümit Kantarcılar ve Hasibe Eren gibi birçok ünlü isim "Siber Suça Ortak Olma" etiketi altında Bekiroğlu'na destek oldu. Aslı Bekiroğlu da kendisine destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarını Instagram hesabından yayınlayarak teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Bekiroğlu Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (102)

Kürşad:

Ahlaksızlık almış başını gidiyor bide buna destek çıkan ahlaksızlar var.. Memleketin geldiği duruma bak. Ne güzel söylemiş şair : ne günlere kaldık ey gazi Hünkar katır mühürdar oldu eşşek defterdar

175
14
yanıtYanıtla
hasan:

çok güzel tespit , tebrik ediyorum

yanıt14
yanıt1
İlme aşık:

Aynen öyle kardeş

yanıt2
yanıt0
VATANDAŞ:

Şair; ''ne günlere kaldık ey gazi Hünkar Ahlaksızlık baştacı oldu. '' DERDİ BU GÜNLERİ GÖRSEYDİ.

yanıt6
yanıt0
AKLIBAŞINDA:

DESTEK Mİİ !!! NE ZAMANDAN BERİ AHLAKSIZLIĞA DESTEK OLUNUYOR BU ÜLKEDE ???

150
15
yanıtYanıtla
hasan:

malesef , ahlaksızlık normal karşılanır oldu

yanıt24
yanıt2
Conni coni:

Be beyli balabula bambır leyli bapbup ce ceyli calacula cambırleyli capcup. De deyli daladula dambırleyli dapdub

yanıt0
yanıt0
kul muhacir:

türk kızlarının düştüğü duruma bakın ahlaksızlık diz boyu hemde utanma yok

122
12
yanıtYanıtla
Diren Aykulut:

Destek olanların hepsinin korkusu var =)

85
8
yanıtYanıtla
Hayati:

hepsinin derdi yarın benime patlarsa ne yaparız diye

86
5
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title