Haberler

Ünlü isimler, Elazığ'daki depremzedeler için yüzbinlerce lira bağış yaptı

Güncelleme:

TV8 ve Acun Medya'nın patronu Acun Ilıcalı, Elazığ depreminde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. TV8'den canlı olarak yayınlanan TV8'de Tek Yürek isimli yardım program 5 saatten uzun sürdü. Siyasi liderlerin, iş adamların ve ünlü isimlerin bağış yaptığı programın sonunda 51 milyon TL'den fazla para toplandı.

51 MİLYON TL TOPLANDI

Türkiye 6,8 şiddetindeki depremle sarsılan Elazığ'ı için tek yürek oldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ise kendi kanalı TV8'de depremde zarar gören vatandaşlar için bir yardım gecesi düzenledi. Canlı yayınla programa binlerce kişi telefonla arayarak bağış yaptı. Pazar akşamı saat 20.00'de başlayan canlı yayın, 01.30'a kadar sürdü. Gece sonunda toplam rakamı açıklayan Acun Ilıcalı, 2 milyon 150 binden fazla SMS atıldığını söyledi. Telefonla yapılan bağışlarla birlikte rakamın ise 51 milyon TL'den fazla olduğunu duyuran Ilıcalı, Pazartesi günü ise kesin rakamı Instagram'dan açıklayacağını söyledi.

Ünlü isimler, Acun Ilıcalı'nın programına bağlanarak yüzbinlerce lira bağış yaptı

ÜNLÜ İSİMLER BİNLERCE LİRA BAĞIŞ YAPTI

Oğulcan Engin Tv8'in yardım kampanyasını arayarak annesi Seda Sayan ve ailesi adına 100 bin tl bağışladıklarını açıkladı. O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Murat Boz ve Hadise ise 100 bin TL'lik bağış yaptı. Gecede Sibel Can 100 bin, Mustafa Ceceli ise 50 bin TL bağış yaptı. Canlı yayına telefonla bağlanan sosyal medya fenomeni Reynmen ve Bülent Serttaş ise 25 bin TL göndereceklerini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Elazığ Tv8 Haberler

500

Yorumlar (63)

coni:

51 milyon mu ? oha ya yeni bir Elazig kurulur o paraya bakalim nasil harcanacak o para insallah gariban nasiplenir !

102
15
yanıtYanıtla
c.v.:

Aynen öyle ya, birileri cebine indirmez hakkaniyetli bir şekilde dağıtılır inşallah.

yanıt36
yanıt3
Mert:

Hacım sana bana buyuk para o, bu yardımı yapan adamların sadece 1 evi 50 mılyon. Cep harclıgı gıbı kalır bence gercekten yapılması gerekenın yanında. Sadece 2019 da nerdeyse 4 mılyar tl deprem vergısı toplandı pesıne dusulmesı gereken yardım o. Yıne de az cok demeden yardım yapan herkes umarım daha fazlası ıle kazanırlar

yanıt28
yanıt3
cepçiler kralı?:

paralar cebe gitmeyecekse güzel ama hiç güvenmiyorum

22
21
yanıtYanıtla
Yalan Biter Gerçek Kalır.:

İki nimet vardır ki insanların çoğu onun kıymetini bilmezler : Vücut sağlığı, vicdan rahatlığı. . . . (H. z. Muhammed. S. A. V)

yanıt2
yanıt0
BİRİSİ:

ACUNUN PARAYA İHTİYACI MI VAR

yanıt1
yanıt2
YALAN MI?:

arkadaşlar ismi geçmeyenlere laf söylemeyin belkide gizliden yapıyor nereden bileceksiniz? bu depremlerin sebeplerinden bir tanesi''de insanların sapkınlığı, hadise gitsinde orasını burasını açmaya devam etsin, başımıza ne geliyorsan bu sapkın sanatçılar yüzünden geliyor.

20
12
yanıtYanıtla
yazık:

Bir elin verdiğini öteki görmesin diyen Peygamberin ümmetiyiz yazık bize yazık. . . . Anlayana. . .

19
8
yanıtYanıtla
Ali B.:

Bülent Serttaş 25 Bin? :) Memleketine yaptığı bağışa bak :)

15
11
yanıtYanıtla
ALİ Ç:

Memleketin için yaptığın tek şey burda sadece yorum atmak. Bırak adamın içinden o kadar yardım etmek gelmiş yapmış yani. sırf muhalefet olmak için yaşıyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title