Haberler

ABD'li boksör kameralar önünde eşini boğazını sıkarak saha dışına sürükledi

Güncelleme:

ABD'li ünlü boksör Gervanto Davis, beraber basketkol maçı izlediği eşinin boğazını herkesin gözü önünde sıkarak saha dışına sürükledi.

ABD'nin Florida eyaletinde hayır işleri için yapılan bir basketbol maçına katılan dünyanın en iyileri arasında gösterilen tüy sıklet boksör Gervonta Davis, seyirciler arasında bulunan eşinin boğazını sıktı. Gözü dönmüş adam, kadını boğazından tutarak saha dışına sürükledi.

"EVET ONA AGRESİF DAVRANDIM"

Florida eyaletinin Miami kentinde hayır işleri için düzenlenen basketbol maçına izleyici olarak katılan ünlü boksör Gervonta Davies'in salonda bir kadının boğazını sıktı. Davies'in, daha sonra çocuklarının annesi olduğu öğrenilen kadını, boğazından tutarak saha dışına çıkardı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle büyük tepki alan ünlü boksör, Florida polisine giderek teslim oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapın 25 yaşındaki boksör olayı doğrulayarak , "Evet ona agresif davrandım ve 'hadi ama' dedim. O çocuğumun annesi. Onu hiçbir zaman incitmem" dedi.

ABD'li boksör kameralar önünde eşini boğazını sıkarak saha dışına sürükledi

TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Eşinin boğazını sıkarak saha dışına atan Boksör, görüntünün sosyal medyaya düşmesinden sonra büyük tepki aldı. Olayın ardından tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya basketbol Florida Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title