Haberler

Ünlü Anketçi, İstanbul İçin CHP'ye Şans Tanımadı: Yıldırım'ın Kazanma Olasılığı Çok Güçlü

Güncelleme:

Konuk olduğu canlı yayında İstanbul için yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaşan A&G Araştırma Şirketi sahibi Adil Gür, "Binali Yıldırım'ın kazanma olasılığı çok güçleniyor" ifadesini kullandı.

Beyaz TV'de yayınlanan '7. Gün' programında Pınar Işık Ardor'un konuğu olan A&G Araştırma Şirketi sahibi Adil Gür, Mart 2019 yerel seçimleriyle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

"KAZANAN YÜZDE 47-48 İLE KAZANACAK"

Türkiye'yi enterasan bir seçim beklediğini vurgulayan Adil Gür, "Kazanan yüzde 47-48 ile kazanacak, kaybeden de yüzde 46-47 ile kaybedeceği bir seçim akşamı yaşayacağız. Büyükşehirlerde yarım ve bir puanla seçim sonuçlarının değiştiğine şahit olacağız" şeklinde konuştu.

"YILDIRIM'IN KAZANMA OLASILIĞI ÇOK GÜÇLÜ GÖRÜNÜYOR"

Yaptıkları son anketin sonuçlarını da canlı yayında paylaşan Gür, "İstanbul'da Binali Yıldırım'ın adaylığı kesin ve beklenti yüksek. İstanbul, Türkiye'nin en muhafazakar şehri ve her yıl biraz daha muhafazakarlaşıyor. Dolayısıyla Binali Yıldırım'ın kazanma olasılığı çok güçleniyor. CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun adı ön planda ve kuvvetle muhtemel de aday ancak o İstanbullular tarafından tanınmayan bir isim. Muharrem İnce'nin adaylığının yeniden gündeme geleceği kanaatinde değilim. Nitekim Sayın İnce, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci sonrasını çok kötü yönetti" şeklinde konuştu.

ANKARA'DA ÖZHASEKİ ÖNDE

Ankara'da yarışın heyecanlı olacağını belirten Gür, anket sonuçlarına göre Mehmet Özhaseki'nin de Ankara'da önde gözüktüğünü dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title