Haberler

Üniversiteliye tacizden aranan sanık, 12 gün sonra durakta yakalandı

Güncelleme:

Kütahya'da, özel halk otobüsünde üniversite öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla 12 gündür aranan zanlı, otobüs durağında beklerken yakalandı. Gözaltına alınan kişi, İstanbul'da da başka bir taciz olayından emniyette suç kaydının olduğu belirlendi.

Kütahya'da şehir merkezi- üniversite seferinde üniversite öğrencisi F.U.'yu taciz ettiği iddiasıyla 12 gündür aranan S.Y. otobüs durağında yakalandı.

Olay, 21 Ekim'de, şehir merkezi- üniversite seferinin yapıldığı özel halk otobüsünde meydana geldi. Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi F.U., otobüste yanına oturan kişinin kendisine tacizde bulunduğu iddiasıyla polis merkezine gidip, şikayette bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, olay günü ve sonrasına ait halk otobüsü, iş yeri ve mobese kameraları olmak üzere yaklaşık 50 kaydı incelemeye aldı.

12 GÜN SONRA DURAKTA YAKALANDI

Görüntülerden F.U.'nun yanında oturan kişinin, S.Y. olduğu tespit edilerek, arama çalışmalarına başlandı. Polis ekipleri, S.Y.'yi 12 gün sonra Atatürk Bulvarı'ndaki otobüs durağında beklerken yakaladı. Gözaltına alınan S.Y.'nin, İstanbul'daki taciz olayından emniyette suç kaydının olduğu belirlendi. S.Y.'nin, sorgusunda, tacizde bulunmadığını, elinin yanlışlıkla kadına çarptığını öne sürdüğü öğrenildi.

Üniversiteliye tacizden aranan sanık, 12 gün sonra durakta yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (27)

Bıktık bee:

siyasi yorumlarada yorum hakkımız olsun her gün aleyna,şeyma,hanife,hadise yorumları yazmaktan gına geldi birazda arınç hakkında yorum yazalım

25
26
yanıtYanıtla
ahmet:

kadınların otobüsleri ayrılsın deyince ilk itiraz edenler kadınlar oluyor. sonra adamın yanına oturuyor, kazara eli değse, beni taciz etti diyor. bu adam suçlu olabilir. fakat bu tür hadiselerin önüne geçmek için otobüslerin ayrılması şarttır. bakalım kim kimi o zaman şikayet edeceek.

28
8
yanıtYanıtla
ebru54:

haremlik selamlık olsun diyorsun kısaca. kadınlar senin bindiğin otobüse binince seninde bu sapık gibi dayanamayıp taciz edesin mi geliyor?

yanıt3
yanıt4
MERVE:

adamın daha önceden de suçu varmış haberi tam okumuyor musun. Çözüm ayrı otobüs değil herkes eline koluna sahip çıksın!!!

yanıt4
yanıt4
ade:

sen nefsine hakim olamayacak kadar zındıksın anlaşılan.

yanıt0
yanıt1
TIRMİZİ:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . . - ÇİRKİN HAREKETLER YAPAN, ÇİRKİN SÖZLER SÖYLEYENDEN ALLAHÜ TEALA NEFRET EDER. . . . -HADİS-İ ŞERİF

10
1
yanıtYanıtla
eleman:

Bence asın gitsin.

5
1
yanıtYanıtla
mert:

adalet herzaman bayandan yana adalet bayanlarin mulkudur olarak degişecekmiş arkadaşlar bu kişi yaptımı bilmem ama yanlış anlasılmalar cok oluyor veya iftira adan kizlar cok çarparsın taciz der. . . elbette bilerek yapan karaktersizler vardir ama yapmayanda cok . .

5
1
yanıtYanıtla
öyle işte:

anlamadığım şu. bütün vatandaşların yüzleri açıkken tacizci dediğinizin yüzü neden kapalı. tam tersi olması gerekmiyor mu?

5
0
yanıtYanıtla
öööjjööö:

hapiste göze göz dişe diş meraklıları var. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title