Haberler

Üniversitede Öldürülen Araştırma Görevlisinin Eşi: 3 Ay Evli Kaldım, Bana Çok Şey Kattı

Güncelleme:

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde dün bir öğrenci tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ın eşi, "Kendisiyle üç ay evli kaldım. Bana çok şey kattı. Asla kandan ve kötülükten yana olmayacağız" ifadesini kullandı.

Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü Hukuk Fakültesinde sınavda kopya çekmekten hakkında tutanak tuttuğu öğrenci tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar için Hukuk Fakültesi önünde tören düzenlendi.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde dün bir öğrenci tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar için bugün fakülte önünde tören düzenlendi. Hukuk Fakültesi öğrencileri ve akademisyenler ile Damar'ın yakınlarının katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı.

ANNE VE BABASI UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Damar'ın ailesi, sevenleri ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Fakülte girişinde bulunan taziye masasına karanfiller ve Damar'ın fotoğrafları konuldu. Damar'ın Türk bayrağına sarılı tabutu başında annesi ve babası uzun süre gözyaşı döktü.

EŞİNİN SÖZLERİ TÖRENE DAMGA VURDU

Damar'ın eşi ise, "Kendisiyle üç ay evli kaldım. Bana çok şey kattı. Asla kandan ve kötülükten yana olmayacağız. Yaşanan bu olay tüm Türkiye'ye bir ders olur ve sembol olur" dedi.

İşte cenaze töreninden kareler;

Üniversitede Öldürülen Araştırma Görevlisinin Eşi: 3 Ay Evli Kaldım, Bana Çok Şey Kattı

Üniversitede Öldürülen Araştırma Görevlisinin Eşi: 3 Ay Evli Kaldım, Bana Çok Şey Kattı

Üniversitede Öldürülen Araştırma Görevlisinin Eşi: 3 Ay Evli Kaldım, Bana Çok Şey Kattı

Üniversitede Öldürülen Araştırma Görevlisinin Eşi: 3 Ay Evli Kaldım, Bana Çok Şey Kattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (91)

KN-S:

MUHTEMELEN KOCASINI ALDATIYORDU YEDİĞİ HALT YÜZÜNE PATLADI (HERKESİN BİLDİĞİ AMA SÖYLEYRMEDİĞİ GERÇEK) DÖNÜP DE YORUMLARA BİR DAHA BAKMAYACAĞIM YİYİN BİRBİRİNİZİ

2
56
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hükümet olaylar karşısında aciz kalıyor,,artık degişim zamanı geldi ve geçti..yeni hükümetler yeni ümittir.

24
22
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

sen kendine bak BİRGÜL TEYZEH karışma sen biraz ilim bilim filim kilim öğren sonra MISTIK FISTIK MÜFTÜ KEZBAN AYNUR DA gelsin sahteci sende

yanıt1
yanıt4
kamal silahtaroğlu:

dürbünlü hükümetin başına sen geç

yanıt6
yanıt1
patoz:

Evet, hep ondan oluyor. Dün evde yoğurt kalmamış, hükümet değişse yoğurt bitmezdi. Yanlış anlaşılmasın, ben yoğurdu yiyip bitirmemişim. Hep hükümet yüzünden. Benim suçum ne?

yanıt4
yanıt3
2X4:

SİLAHI BELİNE TAKAN YARIM KATİLDİR

35
8
yanıtYanıtla
4x4:

diyosunnn, ozaman katillerin arasında yaşıyoruz haberimiz yoh

yanıt2
yanıt2
Kamil:

Bilimin yolundan ayrılıp yobaz olan ülkelerde bu normaldir..

25
17
yanıtYanıtla
Muhalif osmanlı:

Ulke iyice kutuplasti...herkes kendini kabadayi saniyor..herkes birbirine hain der oldu..bizi boyle yapanlarin allah belasini versin

36
3
yanıtYanıtla
Ç. M.:

AŞK MEŞK VE THE END

2
34
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title