Haberler

Şule Çet'in Ölümüyle İlgili İddianame Hazırlandı: 2 Sanık için Irza Geçme ve Cinayet Suçlarından Ceza İstendi

Güncelleme:

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili iddianamede, iki sanık için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ankara'da lüks bir plazanın 20'inci katından düşerek yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi.

2 SANIK İÇİN "CİNAYET" "IRZA GEÇME" VE "HÜRRİYETİ TAHDİT" SUÇLARINDAN CEZA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturmayı tamamlayarak hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili iddianamede, iki sanık için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ceza istendi.

ŞÜPHELİLER HAKKINDA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 39 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Şule Çet'in ölümüyle ilgili şüpheliler Berk A. ve Çağatay A. hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis cezası istendi.

NE OLMUŞTU?

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule Çet (20), Ankara'daki bir plazanın 20. katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybetmişti. Olayın intihar olduğu iddia edilmişti. Olayın ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Çağatay A. ve Berk A. soruşturma kapsamında daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"ATLARKEN TUTMAYA ÇALIŞTIM AMA BAŞARAMADIM"

Çağatay A., ilk ifadesinde Şule Çet'in intihar ettiğini öne sürerek, "Kendisine engel olmaya çalıştım, atlarken tutmaya çalıştım ama başaramadım. Atlamasın diye tutuğum sırada parmaklarımda sıyrıklar oluştu" demişti. Diğer zanlı Berk A. ise "Olay sırasında başka bir odadaydım. Neler yaşandığını bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ŞULE İÇİN PROTESTOLAR DÜZENLEDİ

Olayın aslında bir cinayet olduğunu iddia eden, kadın örgütlerinin başını çektiği sivil toplum örgütleri de sanıkların aklanmaya çalışıldığı belirterek yurt genelinde "Şule İçin Adalet" yürüyüşleri düzenlemişler ve kamuoyunda farkındalık yaratmaya çalışmışlardı.

Kaynak: AA / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

YAZIK BU ÜLKEYE:

HEDEF 2023 YENİ TÜRKİYE ! DİYE ÇIKILAN YOLDA GELİNEN NOKTA.

20
13
yanıtYanıtla
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN:

Lanet olsun böyle yaratıklara. İnşallah en büyük cezayı alırlar.

23
0
yanıtYanıtla
nesli:

inşallah adalet yerini bulur ağırlaştırılmış müebbet yerler . . .

21
1
yanıtYanıtla
osmanlı torunu:

He siz zina yapın ondan sonra prıl prıl müslüman gençlere iftira atın

2
19
yanıtYanıtla
rex:

kıza yazık falan değil , müslüman bir insansan gtmeyeceksin öyle heryere . . dinimizde bi erkeğe dişlerini gösterecek kadar gülmek bile dogru değilken sen saçın başın açık yanında anan baban yok , erkekle başbaşa olabilecein yere gidiyorsun , ne işin var ?zaten ne oluyorsa aile olarak kendi cocuklarını dogru düzgün yetiştiremeyen insanar yüzünden oluyor . .

7
12
yanıtYanıtla
Burak:

Kardeş orası şehrin göbeğinde tamamı na yakını kurumsal firma olan bir plaza kolay kolay içeri bile giremesin insanlar iş için hastalık için vs vs Bi sebepten gidiyor niye bencil düşünüyorsun

yanıt2
yanıt0
ALLAH GENÇ KIZA RAHMET ETSİN:

bir insanın yanlışı onun ölmeyi hak etmesi anlamına gelmez Hele ki Allah''ın kime hidayet vereceği asla ve kata bir kula düşmez Hz. Ömer müşrikken Allah onu hidayete erdirdi ve Halifelik yaptı aynen Hz. Vahşi yi bile hidayete erdirdi Şimdi meseleye gelince onun kendi inisiyatifiyle oraya gittiğini zorla uyutularak yada uyarıcı nın etkisiyle oraya götürülüp götürlmediğini nereden biliyorsun eğer rızasıyla gitseydi neden öldürülsün buradaki amaç başına gelenleri anlatmasının istenmemesi olamaz mı

yanıt2
yanıt0
52''li:

dear rex burda bir ölüm var neden kadın erkek yada hayvan olarak düşünüyorsun diğer açıdan Allah ın yarrattığı bir can hani yaradanı seviyorduk sen yanlış anlamışsın bu sevme olayını

yanıt0
yanıt1
Anti-Rex:

Sevgili Rex olayın detaylarını bilmiyorsun. Bu pislik adam kızın patronu imiş, kıza sarıyor kız istemiyor. Kızı işten atıyor. Sonra gel konuşalım diye çağırıyor kız da muhtemelen işimi geri alabilirim diye gidiyor görüşmeye. Kızın saçından başından sanane. Müslümanlık ile ne alakası var bu olayın? Çok bağnaz yaklaşımlardasın.

yanıt1
yanıt0
?:

face varmı kardeş? tanışalım.

yanıt1
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title