Haberler

"Umarım caps'im yapılmaz" dedi, verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının 7 Aralık 2019 Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümünde, "Umarım 'caps'im yapılmaz" diyen Serpil Hanım, elendiği soru ile sosyal medyada gündem oldu.

Ekranların en çok kazandıran bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster 849. bölümüyle ekranlara geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster?'de 7 Aralık 2019 Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde yarışmacı Serpil Hanım elendiği soru ile sosyal medyada olay oldu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster?'de dün akşam ekrana gelen bölümde yarışmacı Serpil Hanım, 4. soruda yarışmaya veda etti. Yarışmacı Serpil Hanım, "Belli bir konuda bilgi, görüş ve becerisi çok olan kimse" anlamına gelen kelime hangisidir? sorusuna şıklardan "Kalender" yanıtını verdi. Cevap yanlış çıkınca elenen Serpil Hanım, 1000 lira ile yarışmaya veda etti.

Yarışmanın başında "Umarım 'caps'im yapılmaz" diyen Serpil Hanım, elendiği soru ile sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Aralık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (21)

kral24:

tipler aynı estetikliler birbirine benziyor

24
1
yanıtYanıtla
Aden:

Haber değeri yok...

23
0
yanıtYanıtla
Karizma39:

Bilgi Estetikten herzaman daha değerlidir..!!

19
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

ağza bak

13
4
yanıtYanıtla
ESTETİKÇİ:

BU KARININ AGZI BURNU YÜZÜ ŞİŞMİŞ HELE BAK

9
4
yanıtYanıtla
NİYE SİYAH KIYAFET:

ARKADA OTURANLAR NİÇİN SİYAH GİYİNİMLİ HİÇ DİKKAT ETTİNİZ Mİ

12
0
yanıtYanıtla
xx:

bir neredeyse hiç değişmezler :)

yanıt0
yanıt0
ANONİM:

Kimsenin dikkatini çekmesin diye normalde ama seninkini çekmiş

yanıt11
yanıt0
Egemen:

Cenaze evinden gelmişler

yanıt7
yanıt0
ayshe:

niçin olduğunu bilmiyorum ama bende fark ettim siyah giyinmelerini

yanıt1
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title