Haberler

Türk Genci, Ukrayna'da Vahşice Öldürülmüştü! Cinayete Satanist Ayini Süsü Verilmiş

Güncelleme:

Ukrayna'da öldürülen Türk gencinin, ülkeye insan ticareti yapmak için gittiği ve 2'si Türk 4 kişi tarafından öldürüldükten sonra cinayete satanist ayini süsü verildiği ortaya çıktı.

Ukrayna'da Dorukhan Ünal adlı bir Türk vatandaşı yakılarak öldürüldü. Ünal'ın 2'si Türk 4 kişi tarafından öldürüldüğü ve cinayete satanist ayini süsü verildiği ortaya çıktı.

İNSAN TİCARETİ İÇİN UKRAYNA'YA GİTMİŞ

Ukrayna'nın Odessa kentinde 18 Kasım Cumartesi günü işlenen cinayet 3 gün sonra ortaya çıktı. Ukrayna basınında yer alan haberlere göre, Nishchinsky Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 8. katında 25 yaşındaki bir Türk vatandaşı önce başına aldığı darbeyle öldürüldü, ardından cesedi yakıldı. Öldürülen kişinin Ukrayna'ya insan ticareti yapmak için geldiği ve köyleri dolaşarak genç kızları para karşılığında kandırmaya çalıştığı iddia edildi.

ZANLILAR UYUŞTURUCU SABIKALI

Cesedin bulunmasının ardından Odessa Savcılığı açıklama yaptı. Açıklamada cinayetin 2 Türk, bir İtalyan ve bir Azerbaycan vatandaşı tarafından işlendiği, olay yerinde ise satanistlerin kullandığı pentagram sembolünün, mumların ve satanist ayinlerinde kullanılan farklı materyallerin bulunduğu kaydedildi. Savcılık olaya satanist ayini süsü verilmiş olabileceğini belirtirken zanlıların daha önceden uyuşturucu ve insan ticaretinden sabıkalı oldukları öğrenildi.

3 GÜNDÜR HABER YOK

Öldürülen Türk vatandaşının ise 25 yaşında Ankara'da yaşayan Dorukhan Ünal olduğu öğrenildi. Ankara'da günlük ev kiralama işi yapan ve evli olan Ünal'ın eşi ise 3 gün önce sosyal medyadan eşinden haber alamadığını duyurmuştu. VATAN'a konuşan acılı kadın, eşinin 8 Kasım'da iş için Ukrayna'ya gittiğini ancak haber alamayınca elçiliğe başvurduklarını söylerken, 'Ölüm haberini aldık ama nasıl öldüğü hakkında kimse bize bilgi vermemişti. Perişan haldeyiz' dedi.

(Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ukrayna 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title