Haberler

UEFA, İrfan Can Kahveci'nin asker selamı sevincine soruşturma başlattı!

Güncelleme:

UEFA, Başakşehir'in Avrupa Ligi'nde Wolfsberger'i 1-0 mağlup ettiği maçta asker selamı veren İrfan Can Kahveci'nin gol sevinci ile ilgili disiplin soruşturması başlattı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Griezmann, Macron'a selam duruyor. Neden soruşturma açılmıyor? Gol atarsak asker selamını yine veririz." dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Medipol Başakşehir'in, Avusturya ekibi Wolfsberger'i 1-0 mağlup ettiği maçta takımına galibiyeti getiren golü atan milli oyuncu İrfan Can Kahveci, gol sevincinde asker selamı vermişti. CNN Türk'ün haberine göre UEFA; Edin Visca, Azubuike ve Robinho ile birlikte asker selamı veren İrfan'a disiplin soruşturması açtı.

UEFA, İrfan Can Kahveci'nin asker selamı sevincine soruşturma başlattı!

"GOL ATARSAK YİNE ASKER SELAMINI VERİRİZ"

CNN canlı yayınına bağlanan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "UEFA bize bu yazıyı bize iletti. Böyle çifte standart olmaz. Madem İrfan Can için müfettiş atıyorlar. Visca ve Robinho da asker selamı verdi. Neden İrfan Can sadece. Hepsini sevk edin. Dünya Kupası'nda devlet başkanı Macron'a Griezmann selam duruyor. Neden soruşturma açılmıyor? Gol atarsak asker selamını yine veririz" dedi.

İşte o belge:

UEFA'dan bir skandal daha! İrfan Can Kahveci'nin asker selamı sevincine soruşturma

FEDERASYONDAN İLK YORUM

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı da, "Bu provokasyon değildir. Bu bir sevinçtir. Bunu hukuki çerçevede UEFA'ya anlatacağız. En iyi şekilde savunmamızı yapacağız kimsenin kuşkusu olmasın. Biz ceza almak istemiyoruz. Uyaracaklarını düşünüyoruz. Bundan önce böyle bir şey olmadığı için süreci yaşayıp göreceğiz." diye konuştu.

BAŞAKŞEHİR DE AÇIKLADI

Başakşehir Kulübü de Twitter hesabından, "UEFA, futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin, Wolfsberger maçında attığı gol sonrası sevincindeki asker selamına soruşturma başlattı." paylaşımında bulundu.

UEFA, İrfan Can Kahveci'nin asker selamı sevincine soruşturma başlattı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Kahveci Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (19)

wolf:

bence uefa haklı. . boş milliyetçilik yapmayın. . futbol bu. . bi spor organizasyonu. . . sen asker selamı yaparsın yarın bi başkası nazi selamı yapar. . öbürü başka bişey. . . spora siyaset bulaştırmayın. . ver uefa ceza üstüne ceza ver. .

9
46
yanıtYanıtla
Alper:

Senin damarında dolaşan kanda kesin karışım var sen git uşaklığını yapacagin yerde yap

yanıt13
yanıt1
Bab-ı Ali:

neyi idügü belli olmayan wolf bozuntusu. griezman da selam durdu aynı sekilde. ceza nerde. avrupada bircok oyuncu yaptıgında sıkıntı yok. Türk yapınca ceza. Problem burda.

yanıt6
yanıt2
hasan:

grizmana verdiler mi ceza koca kafalı . . sen Türksün adam sana tahammül edemiyor anlayamadın basnıyr kafa. . bu selamı sadece sen yaparsan kabul edemiyorlar. neden. . düşün bakalım . . 100 sene önce bu admalar senin ülkeni işgal etmişlerdi. şimdide terörün hamiliğin yapıyorlar bastı mı kafan. uefa özgür mü sanıyorsun. ??? uefanın siyasetten şiikeden sahtekarlıktan uzak temiz bir kurum mu sanıyorsun ? saftirk olmayın . . düşmanlarınızı bilin artık. .

yanıt0
yanıt0
Zorro:

Umarım başaksehiri elerler

6
19
yanıtYanıtla
bruksel:

fulbolcuysan futbol oyna sahada asker selemi ver askerligi, de bedelli yap yuzsuzler

5
15
yanıtYanıtla
Püf:

Ne boş bir yorum tabi ki bedelli yapıcaklar askerliği onlar futbolcu ne bekliyorsun sen olsan gidip 1 yıl askerlik mi yapacaksın sanki şu bizim milletimiz empati yapma özürlüsü

yanıt9
yanıt5
Övez:

Aynen. Show''a gerek yok.

yanıt2
yanıt6
ali:

sen de brüksel de avrupalılarla beraber yaşa bu ülkeye gelme avrupalıların ne ikiyüzlü olduğunu anlayamadıysan bu olayı da bedelli askerliğe bağlayıp vicdanını rahatlattıysan ülkene milletine saldıran vatan hainleri ne oldu onları da çözdün mü ?

yanıt0
yanıt0
GÖKTÜRK:

ULAN UEFA YETKİLİLERİ GRİZMANA NİYE SORUŞTURMA AÇMIYORSUNUZ SİZİN NERENİZ DEMOKRAT,ÇAĞDAŞ.ORTAÇAĞ KAFANIZI HALA DEĞİŞTİREMEDİNİZ.ÖNÜNDE HAÇ OLAN FORMAYLA SAHAYA ÇIKAN TAKIMLARI GÖRDÜK AVRUPADA SESİNİZ ÇIKMADI BİZ DİNİ BİR İBARE OLAN FORMAYLA ÇIKSAK DELİRİRSİNİZ.ÇAĞDIŞI ZİHNİYETE SAHİPSİNİZ.SELAMIN NE SAKINCASI VAR

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title