Haberler

Tuvana Türkay, siber zorbalara karşı savaş açtı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Tuvana Türkay, internet üzerinden kendisine yönelik gerçekleştirilen hukuka aykırı söylemlerle ilgili hukuki yollara başvuracağını avukatı Meltem Banko aracılığıyla duyurdu.

Haberler.com/Özel Haber

Rol aldığı dizideki Leyla karakteri ile sosyal medyada gündem olan Tuvana Türkay, siber zorbalara karşı savaş açtı.

Müvekkiline yönelik sistemetik bir şekilde dijital şiddet uygulandığını belirten Avukat Meltem Banko bu konuda her türlü yasal yollara başvuracaklarını ve bu siber zorbalığa en kısa zamanda son vereceklerini açıkladı.

Tuvana Türkay, siber zorbalara karşı savaş açtı

AVUKATI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Tuvana Türkay'ınavukatı Meltem Banko sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "An itibariyle kıymetli müvekkilim Tuvana Türkay ile dava açacağımız şahısları tespit ediyoruz" mesajını paylaştı. Banko sonrasındaki mesajında ise, "Linç kültürünün son versiyonu olan dijital şiddete sessiz kalanlar bir gün bunun bedelini çok ağır ödeyecekler" ifadelerini kullandı.

AVUKAT BANKO, KADINLARA DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Maruz kaldığı siber zorbalıkla ilgili yasal yollara başvuran Tuvana Türkay'ın avukatı Banko, "Kadına Karşı DİJİTAL ŞİDDETE hayır!" mesajıyla Tuvana Turkay'a destek olunması çağrısı yaptı.

Tuvana Türkay, siber zorbalara karşı savaş açtı

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir.2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır.

2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.

9 yaşında reklam filmlerinde oynamaya başladı. Tuvana Türkay, Kent Şeker, Türk Telekom, Only Ped, Akbank, Ayyıldız GSM, Kek Reklamı, Coca Cola gibi birçok reklam filminde oynadı. "Akademi Neo"dan oyunculuk dersleri aldı. Bunun haricinde bir sene 1 sene şan ve diksiyon dersleri aldı.

Tuvana Türkay 2012- 2013 yılları arasında milli futbolcu Sercan Yıldırım ile birlikte oldu.Tuvana Türkay , 2014 yılında "Kara Para Aşk" adlı dizide Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can, Aytaç Arman, Nebahat Çehre ile birlikte oynadı.

27 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan "Güvercin Uçuverdi" adlı sinema filminde Atalay Demirci baş rolde oynadı. İlk sinema filminde Atalay Demirci'ye duayen oyuncular Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Ali Erkazan, Erdal Tosun ve Ayşen Gruda ve Tuvana Türkay eşlik edecekler.

TUVANA TÜRKAY FİLMOGRAFİ

Sinema

2013 Eksik Sayfalar - Ayşegül - Başrol Oyuncusu

2015 En Güzeli - Gizem - Başrol Oyuncusu

2015 Güvercin Uçuverdi - Sema Taşkın - Başrol Oyuncusu

2015 Bizans Oyunları (Geym Of Bizans) - Ayçörek Hatun - Başrol Oyuncusu

2016 Somuncu Baba Aşkın Sırrı - Necmiye - Başrol Oyuncusu

2016 Sen Sağ Ben Selamet – Doğa - Başrol Oyuncusu

2017 Olanlar Oldu - Aslı - Başrol Oyuncusu

Televizyon

2009 Ayrılık - Kevok - Başrol Oyuncusu

2010 Nakş-ı Dil Sultan Başrol Oyuncusu

2010-2012 Yer Gök Aşk - Bade Palalı Hancıoğlu - Başrol Oyuncusu

2014 Kara Para Aşk - Bahar Çınar - Başrol Oyuncusu

2016 Oyunbozan - Ece - Başrol Oyuncusu

2017 Deli Gönül - Fatmanur - Başrol Oyuncusu

2017-2018 -Kızlarım İçin – Kumru- Başrol Oyuncusu

2019-2020 Yasak Elma - Leyla Çelebi

Tuvana Türkay, siber zorbalara karşı savaş açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Meltem Banko Haberler

500

Yorumlar (15)

TURAN:

Tuvana basit biri

8
3
yanıtYanıtla
navajho:

Yakından tanıyorsun sanırım , sen çok mu komplike birisin ?

yanıt1
yanıt3
Ordu-m:

yüz verdiniz tuvanaya geldi çattı tıvitıra

4
3
yanıtYanıtla
Haber:

Yeni nesil reklam türü sanırım bu

6
1
yanıtYanıtla
ASLI:

Önünüze geleni oyuncu yaparsanız olacağı budur, yıllların sanatçıları var kaliteli , bunlar gibiucuzz gündem olmamışlardır.

3
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan bu kim

5
0
yanıtYanıtla
rocky balboa:

asıl güzellik insanın içindedir. bu kadın dıştan fena değil gerçi estetik de var ama içi pek temiz görünmüyor. ne oluyor böyle ünlü oyuncu başarılı oyuncu bu kadın eda ecenin ve şevval samın tırnağı olamaz

1
2
yanıtYanıtla
Nejl@:

Şahsen tanıma fırsatı kısa da olsa bulmuştum kendisini. Aslında çok mütevazi, sıcak, samimi, doğal ve gerçekten temiz kalpli. Şöhretin ve beğenilmenin verdiği egoyla zamanla değişir mi bilemem. Ama normal değişmeyen ünlü var mı ? : )))

0
2
yanıtYanıtla
Brontro:

Ula Tuvana başlatma havana

1
0
yanıtYanıtla
eden kişi kendine edermiş işi:

bu kızı çok beğenir ciddi kariyerli bulurdum şu yerli dallas yani yasak elma dizisine girdi 190 derece gözümden düştü girmesi bir şey değil dizide de karizma yerlerde sürünen seviyesiz durumlara düşen basit kadın rolü üstlenmiş kendini küçük düşürmüş hiç yakışmamış bu dizi ona hiçççç şahsıma bu diziyi seyretmiyorum sadece bu kızın oynadığı fragman denk gelmişti bu kız olduğu için seyrettim seyretmez olaydım şoke oldum her şey para değildir de demek ki bunlar için öncelik para, ,

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title