Haberler

Türkiye Urfalı Minikleri Konuşuyor: Duyduk ki Ali Koç'un Parası Azalmış

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 'Fener Ol' kampanyasına Şanlıurfa'da yaşayan minik öğrencilerden de destek geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmen başlattığı 'Fener Ol' yardım kampanyası için en anlamlı destek Şanlıurfa'da yaşayan ilkokul öğrencilerinden geldi.

Perşembe günü FB TV ekranlarına çıkarak kampanyanın başladığını duyuran Ali Koç'un bu çağrısı sonrasında kısa sürede 2 milyon TL'lik bağış toplandı.

Süresiz olarak devam edecek olan kampanya ile sarı lacivertlilerin ekonomik sıkıntıları aşması hedeflenirken en çok dikkat çeken yardım ise Şanlıurfalı minik öğrencilerden oldu.

Güneydoğu TV'nin haberine göre; özel bir okulun minik öğrencileri, harçlıklarını Ali Koç'a gönderdi.

Türkiye Urfalı Minikleri Konuşuyor: Duyduk ki Ali Koç'un Parası Azalmış

"ALİ KOÇ'UN PARASI AZALMIŞ BİZ DE PARA TOPLADIK"

Mikrofonlara konuşan minik taraftar, " Fenerbahçe'nin parasının azaldığını duyduk. Bunun için arkadaşlarımızla para topladık" ifadelerini kullanırken diğer bir taraftar ise, "Ali Koç'un parasının azaldığını duyduk. Onun için biz de para topladık ve Ali Koç'a yolladık" dedi.

Öte yandan öğrencilerinin yardımı hakkında konuşan öğretmenleri, "Öğrencilerim Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak için 3 haftadır kendi aralarında harçlıklarından para biriktirmişler. Ben de bu çabaları boşa gitmesin diye postaneye getirdik. Topladığımı 41 lirayı Ali Koç'a gönderdik. Çocuklarımla gurur duyuyorum. Bu kadar duyarlı olmaları çok hoş bir şey" şeklinde konuştu.

Minik taraftarların bu görüntüleri FB TV ekranlarında da yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Şanlıurfa Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (27)

ANFİRİZ ANTİREİS:

MİLYON DOLARLIK TOPÇULARA PARA BAĞIŞLAYAN ÖĞRENCİLERİYLE GURU DUYAN DENYO EĞİTİMCİLER OLDUĞU SÜRECE BU ÜLKEDE İNSANLIK ARAMAYIN

46
1
yanıtYanıtla
Öz:

Kuzularım, o parayı et girmeyen aş pişmeyen evlere bağışlayın.

37
1
yanıtYanıtla
Adem:

Benzine zam gelmiş fb li topçularımızın lombarcinilerine ferari lerine katkı yapalım beyler pamuk eller cebe.. Depolarını full leyelim

27
1
yanıtYanıtla
SEDAT:

Fenerbahçelilik ruhu budur

7
17
yanıtYanıtla
SİNYOR:

ÇOCUKLAR BİRİKTİRDİĞİ PARALAR ÜLKENİN SAYILI ZENGİNLERİNDEN ALİ KOÇ''UN CEBİNE GİRECEK.

20
4
yanıtYanıtla
baya:

siz verin zengin ali koç yesin. şaşıyorum bu para verenlere.

17
4
yanıtYanıtla
Turko:

Cehalet bu toplumun enbüyük sorunu... Kendileri aç, aileleri aç, ama tuttukları futbol takımına 50 liralarını bağışlayıp duygusal tatmin yaşıyorlar. Arda ve Volkan gibiler de o 50’şer liralardan maaşlarını alıp bir güzel mankenleri.... Neyse, cahilsiniz...

13
6
yanıtYanıtla
Gerçek Türk:

Bunun adı cehalet değil sevgidir. Çocuklarda sevgi paranın önünde gelir, olması gerektiği gibi.

yanıt2
yanıt8
Malatya zaza:

has ekmek keriz memleket ye babo ye babo

11
5
yanıtYanıtla
mehmet gunes:

memlekette aptal coktur neyazikki paralari yiyenler elini cebine sokmasi gerekir

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title