Haberler

Türkiye maçı öncesi Fransa alarma geçti

Güncelleme:

Yarın Fransa-Türkiye maçı öncesi 40 bin Türk'ün statta olacak olması Fransız basınını endişelendirdi. L'Equipe gazetesi, emniyet güçlerinin Türkiye maçı için destek istediklerini ve alarm durumuna geçtiklerini yazdı.

Arnavutluk'u 1-0 yenerek puanını 18'e yükselten A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H grubu 8. maçında deplasmanda Fransa ile karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak maç için endişeye kapılan Fransa medyası Türk taraftarlardan korktu. L'Equipe gazetesi, maç biletlerinin tükendiğini ve emniyet güçlerinin maç için alarma geçtiklerini aktardı.

FRANSA ALARMDA

Fransa Futbol Federasyonu medya ofisinden L'Equipe'e verilen açıklamada, "Emniyet güçlerinden bu maç için ekstra destek istedik. Alarm durumuna geçtik. Maçın biletleri, normalden daha hızlı bir şekilde satılıyor ve neredeyse tükendi. 1-2 gün içerisinde de tamamen tükenmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye maçı öncesi Fransa alarma geçti

40 BİN TÜRK GELECEK

Açıklamanın devamında, "Türk taraftarlar için ayırdığımız 3200 bilet günler öncesinden tükendi. Ayrıca, Fransa için ayrılan alanda da Türkler olacak. Maçta 40 bin civarında Türk taraftar olacağını tahmin ediyoruz." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Türkiye maçı öncesi Fransa alarma geçti

Fransa Futbol Federasyonu, "Türk taraftarlar, biletleri direkt olarak satın almadığı için tam olarak kaç kişi olduklarını bilemiyoruz. Biletleri, üçüncü parti satıcılardan alıyorlar. Maç ve 1 gün öncesinden Paris'e Almanya, İsviçre ve Belçika'dan normalin üstünde bir yolcu sayısı var." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (25)

Mr X:

Atatürkü örnek vereceğine Osmanlıyı neden örnek vermiyorsun, Osmanlı imparatorluğundan dünya saygı duyuyordu

37
35
yanıtYanıtla
Mert:

Saçmalama artist.

yanıt10
yanıt17
X:

osmanlı toprağı boylayalı çok oldu, o bayrak Türkiye Cumhuriyeti bayrağı.

yanıt2
yanıt0
malcao:

Atatürk gibi bir kurucusu olna ülkemizin izinden gidip biraz üretim politikası na yönelsek dünya titreyecek te malesef ancak tüketim yapıyoruz

45
25
yanıtYanıtla
Can:

Bu mesajın chplilere olmalı

yanıt27
yanıt12
OSMANOĞLU..:

Geliyoruz Fatih''in torunları olarak. . .

45
13
yanıtYanıtla
VARDAR:

BIZE ALARMA GECTILER PKK OLSA YÜZDE YÜZ KIRMIZI HALI ACARLAR GITMISKEN BIRDE A KAYANIN TABUTUNU, , , , , , , ,

30
8
yanıtYanıtla
Türküler çıldırmış olmalı:

Nasıl olsa Osmanlı torunları geliyor tabi tedirgin olacaksınız??????

32
6
yanıtYanıtla
X:

osmanlı yıkılalı çok oldu kardeş, o bayrak Türkiye Cumhuriyeti bayrağı.

yanıt3
yanıt1
Korku başa bela:

Ama korkunun ecele faydasi yok

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title