Haberler

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası Zararını Cenk Tosun Karşıladı

Güncelleme:

Beşiktaş'tan devre arasında Everton'a giden Cenk Tosun, Huddersfield maçına çıkarak eski kulübüne 500 bin euro kazandırdı.

Beşiktaş formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından rekor transfer ücretiyle İngiltere'nin Everton takımına transfer olan Cenk Tosun, Beşiktaş'a kazandırmaya devam ediyor. Premier Lig'in 35. haftasında Huddersfield deplasmanına gidecek olan Everton'da Milli futbolcu ilk 11'de sahaya çıkacak. Sezonun ikinci yarısında oynanan karşılaşmalarda şu ana kadar 9 kez ilk 11'de sahaya çıkan Tosun Paşa, bu maçla birlikte 10. kez ilk 11'de forma giymiş olacak. Beşiktaş ile Everton arasında yapılan anlaşmaya göre, Cenk Tosun'un bu sezon 10 kez ilk 11'de sahaya çıkması halinde, İngiliz ekibi, siyah-beyazlılara 500 bin Euro ödeme yapacak.

KUPA GELİRİNİN YARISINI KARŞILIYOR

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarıda kalan Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı alan ve bu nedenle kupa gelirlerinden mahrum kalacak olan Beşiktaş, Cenk Tosun'dan gelecek parayla, kupa gelirinin de yarısını karşılamış olacak. Geçtiğimiz yıl kupaya yarı finalde veda eden ekibe 1 milyon 200 bin Dolar ödeme yapıldığı göz önüne alındığında, Beşiktaş, Cenk'ten gelecek bonusla birlikte bu paranın yarısını çıkarmış olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

serin:

Başkan sinekten yağ çıkartıyor maaşallah.

46
9
yanıtYanıtla
sirine:

yakinda anasini boyar babasina satar bu herif

yanıt7
yanıt12
Vay kardeşim:

Korkak kartalcık

9
41
yanıtYanıtla
ali:

asil kartal haysiyetli ve onurlu kartal diyeceksin efendiniz kartal diyeceksin

yanıt48
yanıt10
SY:

Vay kardeşim denen mahluk asıl korkak sizsiniz ucube kumpas deyip siyaseti arkanıza aldınız madem taraftarınız suçsuzdu neden tutuklandı...

35
3
yanıtYanıtla
SİVASSPOR:

Ayda yılda değil 115 yılda bir kere adamakıllı kar ettiniz onuda züğürt tesellisi gibi sağla solla ilişkilendirin :)))))))))

14
11
yanıtYanıtla
Toroglu:

Yarınki cimbom maçına taktik hazır. Q7 taraftarı tahrik edecek, birileri saha birşey atasıya kadar. Sonra Şenol Hoca devreye girecek......ama cimbomun arkasında TFF yok. 3 puan 5iktasa gider

10
10
yanıtYanıtla
anteb27:

bütün takımların babası BJK en eski o 1903 GS dende eski FB dende GS ve FB BJK nın çoçocuğu oduğu için aralarında kardeş kavgası var

2
6
yanıtYanıtla
el turko:

batıda batılı gbi yasamak demek biz türk gbi yasıyacagız cenk bey

1
6
yanıtYanıtla
mola alsana ufuk sarıca(FB adamın ):

Fikret orman(fiko) yiyorsa haftaya baskette ülker arenaya maçı izlemeye gel. Geçen sene finalde ne koymuştuk. Salonu dolduralım haftaya bjk derbisinde. Büyük FB taraftarı Euroleague şampiyonunun hep yanında.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title