Haberler

Türk şarkıcı ve oyunculardan, BM ve DSÖ'nün koronavirüs mesajlarının iletilmesine destek

Güncelleme:

Tuba Büyüküstün, Mert Fırat ve Edis gibi ünlü isimler, koronavirüs salgınıyla ilgili mesajların yayılması için Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütüne destek oldu. DSÖ ise koronavirüs önlemlerini geniş kitlelere ulaştıran ünlü isimlere övgü yağdırdı.

Türkiye'den bazı şarkıcı ve oyuncuların, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili mesajların iletilmesinde Birleşmiş Milletler (BM) ve Dünya Sağlık Örgütüne (DSÖ) destek oldu. DSÖ Avrupa Bölge Ofisinden yapılan açıklamada, Tuba Büyüküstün, Mert Fırat ve Edis gibi ünlü isimlerin geleneksel medyanın ulaşabildiğinden daha geniş bir kitleye hitap ettiklerini söylendi.

CANLI YAYINI 35 BİN KİŞİ İZLEDİ

Açıklamada bu kişilerin, sosyal medya hesaplarından yaptıkları canlı yayınlarla takipçilerine salgınla ilgili bilgilendirmede bulunduğu ifade edildi. Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün canlı yayında DSÖ'den Halk Sağlığı görevlisi Dr. Bahadır Sucaklı ile Kovid-19'a karşı tavsiyelerini konuştuğu, yayını yaklaşık 35 bin kişinin takip ettiği bildirildi.

ÜNLÜLER, GELENEKSEL MEDYANIN ULAŞABİLDİĞİNDEN DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞTI

Oyuncu Mert Fırat'ın da takipçilerine, Kovid-19 ile ilgili doğru bilgiye sahip olmanın önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu kaydedildi. Şarkıcı Edis Görgülü'nün de DSÖ tarafından açıklanan Kovid-19 tedbirlerini hayranlarıyla paylaştığı belirtilen açıklamada, ünlülerin destekleriyle geleneksel medyanın ulaşabildiğinden daha geniş bir kitleye ulaşıldığına işaret edildi.

Kaynak: AA / Magazin

Dünya Sağlık Örgütü Birleşmiş Milletler Türkiye Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı yazın:

Biz Türk milleti olarak yabancılardan övgü almayı Ne çok sever olduk artık sırtımız yere gelmez bir göğsümüz kabarır bir şımarır kendimizi sevdirmek için yalakalık yapar dururuz artık çünkü bize göre yabancılar hep veli nimetimiz onlar için yapamayacağımız şey yoktur yeri geldimi soyunuruzda

13
1
yanıtYanıtla
EYLÜL:

Türk milleti olarak sesimizi duyurup yabancılardan övgü alıyoruz . Bunun nesi fena. Gurur duy işte. Yabancı ülkelere yardım gönderirken övünüyorsunuz ama. Sanatçı veya sanat olarak bir yere gelebilmekte önemli şeyler bak. Hafife alma.

yanıt2
yanıt2
Güz:

Allah sahibine bağışlasın da Mert Fırat resimde pek bir yakışıklı çıkmış.

1
0
yanıtYanıtla
sorgula:

bu sanatçılar duyarlı insanlardır bi çok sosyal projeler de faaliyet gösteriyorlar

0
1
yanıtYanıtla
Menemen:

Güzel ve topluma faydalı işler yapıyorlarsa....Bu davranışı tebrik etmek gerekir..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title