Haberler

Türk Futbolunun Gururu Arda Turan, Artık Rezaletlerle Anılıyor

Güncelleme:

Bayrampaşa'dan çıkış öyküsüyle Türk futboluna damga vuran Arda Turan, Berkay'a yumruk atmasıyla artık sadece rezaletlerle anılır hale geldi.

Arda Turan, Bayrampaşa'dan fakir bir ailenin çocuğuydu. Önce Türkiye'nin, sonra da Avrupa'nın en büyük kulüplerinde futbol oynadı. Milli Takım'ın yıldızı oldu. Futbol oynayan her çocuğun idolüydü. Şimdi sadece rezaletlerle anılıyor. Son olarak ünlü gece kulübünde popçu Berkay'ın eşine laf atınca büyük bir skandala imza attı.

Arda'nın kariyeri şu şekilde:

  • Sosyal medyada Ebru Şallı ve Cansel Çördük ile yazışmaları medyaya sızdı. Aslıhan Doğan'ı evlenmeden önce defalarca aldattığı iddia edildi. İhanet iddiaları yüzünden 6 kez ayrılıp barıştılar.
  • Milli takım kampında prim pazarlığı skandalını yazan gazeteci Bilal Meşe'ye 2017'de Milli Takım'ın Makedonya maçı sonrası uçakta "Ben adamım ulan" diye saldırıp kafa attı. Bu olaydan sonra milli takım kariyeri sona erdi.
  • Bir mekan çıkışı eşine düğünleriyle ilgili soru soran gazeteciye, "Senin kafanı gözünü kırarım, eşimle konuşuyorsun" diye bağırdı.
  • 4 Mayıs 2018'de Başakşehir-Sivasspor maçında yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın üzerine yürüdü. kendisine kırmızı kart veren hakem Yaşar kemal Uğurlu'ya yumruğunu gösterdi. 13 maç ceza aldı. Hâlâ oynayamıyor.

BONSERVİSİ RESMEN ERİDİ

Barcelona'ya 34 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Ocak 2017'de piyasa değeri 28 milyon Euro'ydu. 1.5 yılda sadece skandallar ile anıldı. Yüzde 85.7'lik kayba uğradı. Şu an piyasa değeri 4 milyon Euro.

BERKAY: EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Berkay şöyle konuştu: "Bütün hukuki yollara başvuracağız. Arda Turan'ın eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan evliliğim var." Akşam özel hastanede ameliyata alınan Berkay'ın burnunda 15 kırık olduğu tespit edildi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayrampaşa Arda Turan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (52)

arda adamdır:

bır yalnıs anlamadır.

2
19
yanıtYanıtla
Adamlık nedir peki???:

Para mı alıyorsunuz yoksa algınız mı kapalı?

yanıt9
yanıt1
gh:

Algı olması için beyin olması lazım

yanıt8
yanıt0
CAHİL:

BURADAKİ YORUMLARIN HEPSİNİ BU KİŞİ YAPIYOR. GÜYA ARDA TARAFTARINI ÇOK GÖSTERİYOR.

yanıt3
yanıt0
Hakan:

hala paran varken aklını kullan yurt dışına çık orda yaşa

11
2
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Yani siz yazdınız diye Ardanın tüm geçmişi, attığı golleri, başarıları, milyonları ayağa kaldırışı sıfırlandı çöpe atıldı ha? Yani medya Haşa Alah mı ki her şeyi silecek. Kendinizde bunu yazma gücünü nereden buluyorsunuz? Arda Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmıştır.

1
12
yanıtYanıtla
LLL:

HERŞEYE İNANIR OLMUŞSUNUZ YAZIK, İNSANLARIN GÜNAHINA GİRMEYİN? ORDA MIYDINIZ DA KONUŞUYORSUNUZ? KARŞI TARAF İFTİRA ATIYOR BELKİ ?

2
10
yanıtYanıtla
BIRAKIYORUM:

Senin insanlığına

yanıt5
yanıt1
RONALDO:

4 milyon bile çok bu denyoya 4000 tl verym gelsin bizim mahalle takımında oynasın, 1 kuruş fazla sı etmez

7
3
yanıtYanıtla
Öner:

O Arda salağını Ülkeden atmak lazım,

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title