Haberler

Tuncay Şanlı maç sonunda isyan etti: Olan Fenerbahçe'ye oluyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Tuncay Şanlı, 2-2 beraberlikle sonlanan Göztepe-Fenerbahçe maçıyla ilgili "Bir önceki hafta bize verilmeyen, haftaya rakibe veriliyor. Allah büyük işte. Olan Fenerbahçe'ye oluyor. Geçen hafta Ozan Tufan'ın ayağına basıldı, bir şey olmadı. Bugün aynı pozisyonda penaltı ve kart veriliyor" dedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şanlı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Victor Moses golü atmasaydı, o penaltıya bakılmayacaktı, bu pozisyon konuşulmayacaktı. Sadece Göztepe isyan edecekti. Bugün aslında Abdülkadir Bitigen kötü maç yönetmedi. Sadece 3,5 dakika VAR'dan karar beklenilmesi sorundu. Ancak geçen hafta uygulanan karar, bu hafta farklı uygulanıyor ve oyuncular bundan etkileniyor.

"HAKEMLERİN DE PERFORMANSINA GÖRE CEZASI YOK MU?"

Bir önceki hafta bize verilmeyen, haftaya rakibe veriliyor. Allah büyük işte. Olan Fenerbahçe'ye oluyor. Geçen hafta Ozan Tufan'ın ayağına basıldı, bir şey olmadı. Bugün aynı pozisyonda penaltı ve kart veriliyor. Konuşmayalım diyoruz ama sürekli aynı şeyleri biz yaşıyoruz. Hakemlerin de performansına göre cezası yok mu?

Tuncay Şanlı maç sonunda isyan etti: Olan Fenerbahçe'ye oluyor

"BUNLARA ARTIK SON VERSİNLER"

Süper Lig'de Fenerbahçe 13 maç oynadı, 10 haftada da hakemlerin kararları konuşuldu. Bu kadar da olmaz. Her hafta maç başlamadan önce "İnşallah bu maçta hakem konuşulmaz" diyoruz. Bu hakem kararlarının artık bir standardı olmalı, Fenerbahçe'ye sürekli aynı işler yapılıyor, bunlara artık son versinler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuncay Şanlı Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (43)

ziyaa:

Ağlama Fenerrr! ağlama!!!

21
23
yanıtYanıtla
SD:

AGZINA BALGAM ATARIMM

yanıt0
yanıt0
çivi:

beter olun beter. alıştınız şike ile maç almaya şimdi zorunuza gidiyo.

22
22
yanıtYanıtla
ÇİVİYİ SÖKEN:

SİZİ NASIL SATIN ALDIK AMA

yanıt18
yanıt5
Adınızı Yazın:

Evet son versinler. . . Malatyasporun buz gibi golü yenirken nerdeydin. . İlahi Adalet Heral. .

19
18
yanıtYanıtla
17 Kulüp:

hakemlerde insan hata yapabilir !!

17
11
yanıtYanıtla
Harbiden:

Ağlama tuncay hak yerini buluyor bir baba hindi tuncayada fenerede bindi yıllarca hak yediniz utanmaz sıkılmazlar olan fenerbahceye oluyormuşmuş sen göztepeyi alanyayı vs yenemiyorsan hakemleri eleştiremezsin çünkü fenerbahce onların sayesinde şampiyonluklar yaşadı

9
15
yanıtYanıtla
TARIK:

maçta fenerbahçe aleyhine hiçbir hata yapılmadı penaltı tekrarı doğru karardı göztepenin santimlik ofsaytlarını gördüler emrenin 2. kırmızı kartı verilmedi serdar azizin adamın yüzüne attığı tekme sarı karttı onu da verse serdar aziz sarı kart gördü o da oyundan alınacak fener kişi kalacaktı daha hala ağlıyonuz alıştınız tabi hakemle yenmeye

5
12
yanıtYanıtla
Türkmen beyi.:

Bırakın boş lafları verildi verilmedi, faüldü değildi böyle ucuz bahanelerin ardına gizlenmeyin benh 54 yaşında ve 46 yıldır fenerbahçe taraftarı olan bir insanım fb top oynamıyor ersun yenalla hiçbirşey olmaz ali koç aklını başına alacak bu adamı hemen gönderecek aksi taktirde daha kötü olacak iki ileri bir geri yan paslar bir hayli fazla yürüyerek oynuyorlar böyle futbol oynanmaz bakın önümüzde üç maç var hiçbiri garanti değil hele sivas maçı hiç değil sonu geldi ama ali koç bunu görmeli.

11
4
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Hakemlerde insan onlarda hata yapabilir.

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title