Haberler

Tren Kazası İle İlgili Başbakanlık'tan Açıklama: Trenin Raydan Çıkması Sonucu Kaza Meydana Geldi

Güncelleme:

Uzunköprü-İstanbul seferini yapan yolcu treninin raydan çıkarak 5 vagonunun devrilmesiyle ilgili Başbakanlık'tan yapılan açıklamada "Trenin yoldan çıkması sonucu kaza meydana gelmiştir" denildi.

Uzunköprü- İstanbul seferini yapan yolcu treni Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında raydan çıktı, 5 vagon devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili Başbakanlık'tan da açıklama yapıldı. Açıklamada, "Edirne-Halkalı seferini yapan banliyö treninin Muratlı-Balabanlı bölgesine geldiğinde dray olması (Trenin raydan çıkması) sonucu kaza meydana gelmiştir." denildi.

DRAY OLMASI SONUCU KAZA MEYDANA GELDİ

Kaza ile ilgili Başbakanlık'tan da açıklama yapıldı. Açıklamada, "Edirne-Halkalı seferini yapan banliyö treninin Muratlı-Balabanlı bölgesine geldiğinde dray olması (Trenin raydan çıkması) sonucu kaza meydana gelmiştir." denildi. Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Sarılar köyü yakınlarında yolcu treni, vagonlarından bir kısmının raydan çıkması sonucu devrildi. Olay yerinde çok sayıda yaralı ve ölü olduğu belirtiliyor.

Tren Kazası İle İlgili Başbakanlık'tan Açıklama: Trenin Yoldan Çıkması Sonucu Kaza Meydana Gelmiş

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Edirne-Halkalı seferini yapan banliyö treninin Muratlı-Balabanlı bölgesine geldiğinde dray olması sonucu kaza meydana gelmiştir. Yaralılar ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız var. Yaralılarımıza acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına ise baş sağlığı diliyorum. Sayın Başbakanımız, kazanın ardından bölgeye giden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ile telefonla görüşerek olay hakkında bilgi aldı. Gelişmeler an be an takip edilmektedir."

Tren Kazası İle İlgili Başbakanlık'tan Açıklama: Trenin Raydan Çıkması Sonucu Kaza Meydana Geldi

Tren Kazası İle İlgili Başbakanlık'tan Açıklama: Trenin Raydan Çıkması Sonucu Kaza Meydana Geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Başbakanlık Uzunköprü İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (80)

mert:

hepsi yalan elin gavuru hergün insanlar ölmesin diye rayları yollar kontrol ediyor bizimkiler emin olunki kaza olduğu zaman akılları başlarına geliyor . ` APTAL OLAN BİR TOPLUM BUNU HAKKEDİYOR YAPACAK BİRŞEY YOK

15
4
yanıtYanıtla
ÇEKO:

Bir de Başbakanlık yayın yasağı getiriyor. Ne gerek var zaten yandaş medya ne istereseniz onu yazıp çizmeyecek mi?

17
0
yanıtYanıtla
Mert:

Yayın yasağı getirildimi, ilk aklıma gelen devletin olayda ihmali olduğu ve bunu gizlemeye çalıştığı oluyor, çok mu art neyetliyim yoksa??

13
0
yanıtYanıtla
bahtiyar:

suçlu sorgulamayan TÜRK MİLLETİ dir. Ne yapsalar dine bağlayıp ağlayanlar, haksız yere verdikleri ihalelerle milletin canına okuyor yıllardır ilk değil bunlar, Soma dan tut hızlı tren kazasına kadar. Bu millet lanetlendi galiba gözleri kör, kulakları duymaz oldu. Haksıza bile haklı der oldular ALLAH görüyor ya işte, kime sorsan müslüman ama iş adalete gelince körler . Yazıklar olsun bu ülkeye.

11
2
yanıtYanıtla
Sana yazıklar olsun....:

FETÖ nün yeni taktiği Bütün olaylarda Hükümete ve Türk halkına hakaret. . . Kendi toplumunu sevmeyen defolur gider. . . zaten sizin gibi vatansızlar yüzünden bu durumdayız. Kendi ülkesini ve halkını sevmeyen kişiler hep yabancı hayranlığı ile bişeyler dayatmış ve yıllarca bizi kültürümüzden koparmak için uğraştı. . Allahtan bu ülkede hayvan sevgisi varda ekmek veriyorlar size. . .

yanıt0
yanıt12
Hakan:

Sen hangi millettensin? Tuttuğun yerde bile taraf var sen somadan tutma bence daha gerilere git bak neler neler var daha gerilerde işiniz gücünüz bu zaten başka bir işe yaradığınız da yok onun için azınlık kalmaya mahkumsunuz bi tarafa sürülecek beyni olmayan adamlar nedense ya teknik direktörlüğe ya da başkanlığa soyunuyo zaten bu ülkede acaba onların milleti ne ben de merak ettim şimdi.

yanıt0
yanıt1
Şamil:

Hakan ve sana yazıklar olsun denilen zatlar. Asıl fetöcüler sizsiniz sizi gidi çanak yalayıcıları biatçı meler. Koyun diyoruz kızıyorsunuz. Herşeyin sorumlusu yönetenlerdir ve ona oy verenlerdir. O canların vebaleri kanlı boynunuzdadır bunu unutmayın sizden öbür dünyada hesap soracaklar. Ordada aynı cümleleri yazarsınız.

yanıt2
yanıt0
Mert:

Yaptığımız tek şey inşaat o da en ufak sarsıntıda tepemize yıkılıyor, demiryolu bile döşemekten aciziz, Allah bize ekmek veriyor da yiyoruz bu ülkede...

10
2
yanıtYanıtla
İnşaatMüh.61:

Bir mühendis olarak hayretle haberi okudum. Bir dere yatağı sistem altından dren edilirken kullanılan kemer menfezin küçüklüğü. . Aşırı yağışta suyun tahliyesi imkansız. Menfez kapandı su seviyesi yükselip ray altındaki balans malzemeyi oymuş olay benim yorumumca böyle oldu. Allah rahmet eylesin. . .

9
0
yanıtYanıtla
OKAN HAS:

BBU NASIL BİR ŞEY ANLAMADIM BUNUN KONTROLÜ BAKIMI TAMİRİ YOKMU DDY UYUYORMU NE ZAMAN YAĞMUR YAĞMIŞ NE ZAMAN RAYLARIN ALTI BOŞALMIŞ İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZMU BAZILARI YATTIĞI YERDENDEWN MAAŞ ALACAK DİYE DAHA BU ÜLKEDEDE KAÇ KİŞİNİN CANININ YANMASI GEREKİYOR. ANLAMIŞ DEĞİLİM DEHAL SORUMLULARIN BULUNUP HESAP SORULMASINI İSTİYORUM.

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title