Haberler

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e Zam Yaptı

Güncelleme:

Trabzonspor, genç yıldızları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın sözleşmelerinde iyileşmeye gitti.

Trabzonspor Yönetimi, altyapıdan yetiştirilen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün sözleşmelerine zam getirdi.

Bordo - mavili kulüp, 625 bin TL alan Yusuf Yazıcı ve 420 bin TL alan Abdülkadir Ömür'ün yıllık ücretini 2 milyon 750 bin TL'ye çıkardı.

Yönetim kurulu bir taraftan takımı güçlendirmek için takviye arayışlarını sürdürürken, bir taraftan da iç transferde görüşmeler yaptı. Bordo-mavili yönetim, dün masaya oturduğu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün aldıkları ücrete hatırı sayılır bir iyileştirme yaptı. Geçtiğimiz sezon 625 bin TL alan Yusuf Yazıcı'nın ücreti 2 milyon 750 bin TL'ye, yine geçtiğimiz sezon 420 bin TL alan Abdülkadir Ömür'ün ücreti de 2 milyon 750 bin TL'ye çıkarıldı. 21 yaşındaki 10 numara Yusuf ve 18 yaşındaki kanat Abdülkadir geçtiğimiz sezondan itibaren en banko isimlerinden olmuştu.

3 FUTBOLCU İLE YENİ SÖZLEŞME YAPILDI

Bordo-mavili yönetim ayrıca iç transferde Abdülkadir Parmak, Uğurcan Çakır ve Batuhan Artarslan ile de yeni sözleşme imzaladı. Bu futbolcuların da oldukça düşük olan yıllık ücretleri makul seviyelere çekildi. Karadeniz ekibinin yakın bir zamanda ücretlerinde indirime giden futbolcularla da sözleşme yenilemesi yapması bekleniyor.

BAŞKANDAN MESAJ VAR

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ağaoğlu, "Her bayram olduğu gibi bu bayramın da ülkemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yükseltmesini; camiamıza, taraftarlarımıza ve İslam alemine mutluluk, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkadir Ömür Yusuf Yazıcı Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

andsmero denizli:

trabzondan kaç tane adam çıktı ki bunlara da adam diyelim

1
10
yanıtYanıtla
Ali haydar:

Ünala kimse laf söyeyemez

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title