Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un rakipleri belli oldu

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentinde yapıldı. Temsilcimiz Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Sparta Prag oldu. Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubljana'yı geçerse Connah's Quay Nomads-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Şampiyonlar Yolu ve Temel Yol olmak üzere ikiye ayrılan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi yapıldı ve temsilcilerimiz Trabzonspor ile Malatyaspor'un rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak olan Trabzonspor, Sparta Prag ile eşleşti. Avrupa Ligi 3. eleme turunda ilk karşılaşmalar 8 Ağustos, rövanşları ise 15 Ağustos'ta oynanacak.

Malatyaspor ise Olimpija Ljubljana eşleşmesinden galip çıkması durumunda Connah's Quay Nomads - Partizan eşleşmesinde tur atlayan takım ile karşılaşacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı turnuvasında salı başlayacak 2. eleme turu ilk maçları, 25 Temmuz Perşembe günü sona erecek. Yeni Malatyaspor, eleme turundaki rakibi Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile ilk maçını perşembe günü saat 20.00'de Malatya'da oynayacak. 92 takımın mücadele edeceği turdaki rövanş karşılaşmaları ise 30-31 Temmuz ile 1 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

TRABZONSPOR'UN RAKİBİ SPARTA PRAG'IN TARİHİ

AC Sparta Prag, Çekya'nın 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden bir futbol kulübüdür. 16 Kasım 1893'te, Çekya'nın başkenti olan Prag'da kurulmuştur. Prag şehrinin en önemli iki takımından biri olarak kabul edilen Sparta Prag, maçlarını 19.416 koltuk kapasiteli Generali Arena'da oynamaktadır. Takım geride bıraktığımız sezon ligi Slavia Prag ve Viktoria Plzen'in ardından 3. sırada tamamladı.

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Avrupa Ligi 3. eleme turunda ilk karşılaşmalar 8 Ağustos, rövanşları ise 15 Ağustos'ta oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Trabzonspor Malmö Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

lezbiyen besyocu:

İkisinde elenir

3
2
yanıtYanıtla
MURAT:

ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN :(

2
2
yanıtYanıtla
Misafir:

Niye ve kime murat efendi

yanıt2
yanıt0
Çay:

Avrupa''da bizi temsil edecek olan bütün takımlarımıza canı gönülden başarılar dilerim.

4
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bu rakiplerimiz tabiri ne ya. Lan arkadas spor bu. Milli takim olsa anlicam. Kulüpler arasi. Her alanda milliyetcilik abez ve gereksiz

3
0
yanıtYanıtla
TAKIMLARIMIZIN HEPSİNE BAŞARILAR:

Trabzon''a acil santrafor lazım bi şey olmaz demeyin, takımda adam akıllı golcü yok. Oyun kurucu ihtiyacı da var. Koca sezon 5 gol atan SOSA -YUSUF YAZICI -ABDÜLKADİR ÖMÜR''ün performansları yeterli değil TRABZON''un işi zor. Malatya''ya gelince Ljubljana oyuncuları kötü istatistik yapmamış ÇANTADA KEKLİK SANMAYIN !!!

0
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HER İKİ TAKIMDA ELENİR BENCE ZOR RAKİPLER MİSAFİR

0
2
yanıtYanıtla
hakan şahiner:

Biz edirneden dışarı çıkamayız

1
1
yanıtYanıtla
temizlikçi:

bu eski sparta prag bizim türk takımlarına ne çektirdi bi an gözüme geldi. bide gs nın sarı formasıyla şampiyonlar liginde gol atamayışı geldi aklıma önunde shov tv reklamıyla

1
1
yanıtYanıtla
TAKIMLARIMIZIN HEPSİNE BAŞARILAR:

Futbolcu istatistiklerine bakarsak Ljubljana Sparta Prag''dan daha güçlü Malatya''yı çok zorlar. Hatta turun favorisi Ljubljana diyebilirim. İnşallah Malatya turu geçer.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title