Haberler

Trabzonspor'un gol güvencesi Alexander Sörloth

Güncelleme:

Cumartesi günü Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk olacak olan Trabzonspor'da Norveçli golcü Alexander Sörloth, bordo-mavili takımın en büyük kozu olacak.

Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak lider Trabzonspor'un gol bakımından güvencesi yine Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth olacak. Ligde gol krallığı yarışında 17 golle ilk sırada yer alan Sörloth, İstanbul temsilcileri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'ya karşı gol atmayı başardı. Bordo-mavili futbolcu, İstanbul ekiplerine karşı 7 maçın 6'sında olmak üzere rakip filelere 8 gol bıraktı.

FENERBAHÇE MAÇINDA GOL ATAMADI

Sörloth, ligin ilk haftasında 1-1 beraberlikle sona eren Kasımpaşa maçında ve ligin 6. haftasında bordo-mavililerin sahasında Beşiktaş'ı 4-1 yendiği karşılaşmada birer gol kaydetti. Daha sonra ligin 9. haftasında 2-2 berabere biten Medipol Başakşehir karşılaşmasında rakip fileleri 1 kez havalandıran Norveçli golcü, ligin 13. haftasında Medical Park'ta 1-1 berabere tamamlanan Galatasaray maçında da 1 gol attı. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Kasımpaşa'yı 6-0 yenen bordo-mavili takımda Sörloth 3 kez rakip fileleri havalandırırken, ligin 20. haftasında da 2-1'lik Fenerbahçe maçında 1 gol attı. Alexander Sörloth, sadece İstanbul takımları karşısında ligin 3. haftasında İstanbul'da oynanan Fenerbahçe maçında gol atamadı.

TRABZONSPOR SÖRLOTH'UN GOL ATTIĞI MAÇLARDA 12 PUAN ELDE ETTİ

Trabzonspor, Sörloth'un gol attığı maçlarda İstanbul takımlarına yenilmeyerek 12 puan elde etti. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak rakiplerine boyun eğmedi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe İstanbul Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (16)

kartall:

bir beşiktaşlı olarak demeliyim ki, bence en büyük gol güvenceleri karius . .

14
1
yanıtYanıtla
sörlord:

güüüüüüüüüüzeeeeeeeeel

13
0
yanıtYanıtla
Uzman Sosyolog:

Fenerbahçe şöyle bir golcü alamadı yaaa. Ona yanıyorum. . . . . . .

10
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

Şike+güc= sörloth

3
8
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Hakikatten bunakmışsın lan saplama seni

yanıt1
yanıt0
ha:

bu adam ceza yemesi lazımdı en az 20 maç. adam bunun ayağına birazcık dokundu diye adamı ne biçim itti. futbol oynaması yasaklanmalı böyle futbolculara futbolcu denmez. federasyon görev başına.

3
5
yanıtYanıtla
KUZEYLİ:

TOKAT A 1 MAÇ CEZA. ŞAMPİYONU BELLİ ETTİ FEDERASYON.

2
5
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON TRABZONSPOR:

çiğ hamsiyle besliyoruz guduruyor oğlan

6
0
yanıtYanıtla
Tsrum:

Şampiyonluk trabzonrum sporun hakkı

3
2
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

SÖRLOTH''u Vodafone Parktan tanınmayacak halde sör ve loth olarak Trabzon''a yollayacağız ! Trabzonsporu SÜNDÜRECEĞİZ şöyle olacaklar TRA/ABB ZO/ON SP/PO/OORR SÜNMÜŞ HALİ ! Trabzonsporla eğlenmek çok keyifli oluyor .

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title