Haberler

Trabzonspor'un Eski Hocası Vahid Halilodzic'in Çalıştırdığı Nantes, Fransa'da Fırtına Gibi Esiyor

Güncelleme:

Fransa Ligi ekiplerinden Nantes'ın, teknik direktörlük görevine getirilen Vahid Halilhodzic ile çıkışı devam ediyor.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in göreve gelmesinin ardından son olarak deplasmanda Montepieller'i5-0 ile geçen Nantes'ta oyuncular galibiyeti maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

SON 5 MAÇTA 4 GALİBİYET

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Nantes'in başında çıktığı 5 maçta 4 galibiyet aldı.Nantes bu sonuçla birlikte puanını 15'e çıkarırken, 10. sıraya kadar yükselerek düşme hattında kurtulmuş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Nantes Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ATMACA:

hep bunu dedik arabın yobazlarına bir türlü anlatamıyoruz halilhodzic dünyanın sayılı büyük sistem hocalarından paralı satılık şifreli futbol kanalları Türk futbolunu sonsuza kadar öldürdüğünden arabın peşinden gidenler sorgulama yapmadıklarından asla gerçekleri görmezler

2
5
yanıtYanıtla
Arabın:

Ne diyor olum malmısın

yanıt2
yanıt3
ölse üzülmem:

resmen mahluk inanca saldırıyor sonra da vay şöyle vay böyle. acziyetin yorumundan belli

yanıt1
yanıt2
ATMACA:

aynen senin gibi bi yobaz ölse zerre üzülmem

yanıt1
yanıt2
maskeli süvari:

benım arablarlan ısım olmaz ama sen gercegı gordunde ne oldu nerde basarılı oldun dıye sorarlar adama. . 10 yıldır yaklasık cumhurıyetlen yonetılıyorsun bu yuzyılda basarılı dıyebılecegımız ne var cumhurıyetın, demokrasının bekcılerı ataturkun askerlerı dedıklerımız 10 senede bır darbe yaptı. eğer arabları futbollan kotuleyeceksen yıne yanlıs yapmısın arablar futbolda turkıyeden ılerı helekı katar 2022 dunya futbol turnuvası orda duzenlenecek. yanılmıyorsam. .

yanıt0
yanıt2
Aslanbey:

Bizene habermi bu

0
1
yanıtYanıtla
süleyman:

evet haber. demek istiyorki; turkiyede adamın başarılı olması için ortam sağlıyamadılar demek istiyorki yerli oyuncular çöp, diyorki türk yönetimleri rezalet, diyorki türk medyası spordan anlamıyor hemen teknik heyeti karalıyor. . . . haberi almak isteyen çok şey alıyorda anlıyabilene

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title