Haberler

Trabzonspor'da Olcay Şahan, Kaptanlık Pazubandını Takmayı Kabul Etmedi

Güncelleme:

Trabzonspor'da Olcay Şahan, Uğurcan Çakır'ın verdiği kaptanlık pazubandını takmak istemedi. Bunun üzerine maçın son anlarında kaptan, Batuhan Artarslan oldu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ikinci maçında Sivas Belediyespor'u Şenol Güneş Spor Kompleksinde konuk etti. Bordo-mavililer, karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Trabzonspor'un gollerini Batuhan Artarslan, Caleb Ekuban (2), Vahid Amiri ve Abdülkadir Parmak kaydetti.

OLCAY ŞAHAN, KAPTANLIK TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

Trabzonspor'un genç kalecisi Uğurcan Çakır maça kaptan olarak başladı. 72. dakikada oyundan çıkan Çakır, kaptanlıkpazubandını Olcay Şahan'a vermek istedi. Olcay Şahan ise bu jesti geri çevirerek pazubandı takmak istemedi. Uğurcan bu gelişme üzerine kaptanlık pazubandını takımın bir diğer genç oyuncusu Batuhan Artarslan'a verdi. Maçın son anlarında kaptan, Batuhan oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Uğurcan ÇAKIR Olcay Şahan Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

Kartalbaba:

Sonuna kadar haklı İlk 11 de maça başlıyorsa kaptanlık yaş itibarıyla olcayındır 18 yaşındaki bebeyi başına kaptan çıkar sonda pardon de bravo olcay destekliyorum

14
5
yanıtYanıtla
Trabzonspor55:

Şampiyon TRABZON

8
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

helal olsun adam bee

10
4
yanıtYanıtla
TRABZONLU:

O Pazubandı takabilecek kapasitede değilsin zaten. .

6
7
yanıtYanıtla
vurguncu:

18 Yaşındaki çocukdan kaptanlık pazubandını almayarak gurur yapmış yahu alsan bide anlından öpsen bir o kadar daha büyürdün insanların gözünde burak ile onur kankana yol verdiler die dağa küstünde dağın haberimi yok olcay ?

8
5
yanıtYanıtla
DeNaYeR Reİs:

olcayda karakter olsa galatasaray trabzon maçında tirününe kartal işaeti yapmazdı kemin ekmeğini yiyorsan onun kılıcını kuşanacan

4
8
yanıtYanıtla
KADEM:

olcay koy yolla senden bi halt olmaz

2
9
yanıtYanıtla
Trabzonspor55:

Haberin başlığına bak trabzonspor da kaptanlık krizi. Halbuki normal bir şey. Gaza getirip kaos olustrma medya, trabzonspor sampıon size inat olacak.

9
1
yanıtYanıtla
GÜNGÖRENLİ:

Helal olsun. Hak eden ben değilim, hak edene ver demiş. Yürekli adam Olcay

7
1
yanıtYanıtla
Turk:

Karektersizlik simarmis bunlar kadro disi gerek

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title