Haberler

Trabzon Şehit Jandarma Onbaşı Sinan Hamza'nın Cenazesi Trabzon'da

Şehit Jandarma Onbaşı Sinan Hamza'nın cenazesi Trabzon'da (2)ŞEHİT ONBAŞI HAMZA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIŞırnak'ın Uludere İlçesi'nde Milli Jandarma Komando Taburu'na bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 21 yaşındaki...

Şehit Jandarma Onbaşı Sinan Hamza'nın cenazesi Trabzon'da (2)

ŞEHİT ONBAŞI HAMZA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde Milli Jandarma Komando Taburu'na bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Onbaşı Sinan Hamza için Araklı ilçe merkezinde cenaze töreni düzenlendi.

CHP'NİN ÇELENKİNE TEPKİ

Cenaze törenine gönderilen çelenkler arasında bulunan ve üzerinde, 'CHP Genel Başkanı' yazan çelenk bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ait çelenkin yanında bulunan CHP'nin çelengi bazı kişiler tarafından ters çevrildi, yere atıldı, ardından da çevreden uzaklaştırıldı.

YÜZLERCE KİŞİ KATILDI Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Okşin Akşit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ile Şehit Onbaşı Hamza'nın komutanı Jandarma Uzman Çavuş Hamza Ünver ile bazı ilçelerin belediye başkanları, askerler, polisler, şehidin yakınları ile yüzlerce kişi katıldı.

Bakan Soylu, şehidin babası İsmail Hamza ve yakınlarına taziyede bulundu. Cenaze törenine katılmak için Trabzon'a gelen şehit Sinan Hamza'nın komutanı Jandarma Uzman Çavuş Hamza Ünver de metanetini koruyan şehidin babası İsmail Hamza'ya sarılarak acısını paylaştı. Cenaze töreni öncesinde şehit onbaşı Hamza'nın Türk bayrağına sarılı tabutu başına gelen yakınları gözyaşlarına hakim olmadı. Törende yoğun katılım nedeniyle alanda yer bulamayan bir çok vatandaş da çevredeki evlerin balkonu ve boş bina içerisinde cenaze namazını kıldı. Şehit Jandarma Onbaşı Sinan Hamza'nın cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazın ardından Taştepe Mahallesi'ndeki aile kabristanında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Uludere Trabzon PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title