Haberler

Trabzon Özel Sporcu Enes, Yeni Yaşını Protokolle Kutladı

Özel sporcu Enes, yeni yaşını protokolle kutladıTrabzon'da Masa Tenisi Şampiyonası'nda Dünya 3'üncüsü olan down sendromlu Enes Yılmaz, 25'inci yaş gününü, kent protokolünün de katılığı partiyle kutladı.

Özel sporcu Enes, yeni yaşını protokolle kutladı

Trabzon'da Masa Tenisi Şampiyonası'nda Dünya 3'üncüsü olan down sendromlu Enes Yılmaz, 25'inci yaş gününü, kent protokolünün de katılığı partiyle kutladı. Enes, doğum günü pastasını keserek ikram ettiği katılımcılarla horon ve kolbastı oynadı, unutulmaz anlar yaşadı.

Masa tenisinde ulusal ve uluslararası şampiyonalarda 7 madalya kazanarak başarılara imza atan down sendromlu Enes Yılmaz, 25'inci yaş gününe Trabzon protokolünü davet etti. Kentte, özel çocukların dönüşümlü olarak çalıştığı Ballim Kafe'de düzenlenen doğum günü partisine, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgenerel Halil Şen, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik katıldı. Yılmaz'ı bu mutlu günün de ailesi ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Kent protokolünün sürprizi karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Yılmaz, Vali Ustaoğlu, Başkan Genç ve ailesi birlikte kestiği doğum günü pastasından katılımcılara ikramda bulundu. Tebrikleri kabul eden özel sporcuya, kent protokolünün yanı sıra arkadaşları da çeşitli hediyeler verdi. Pasta kesiminin ardından çalınan müzik eşliğinde horon tepip, kolbastı oynayan Yılmaz ve arkadaşları, gönüllerince eğlendi, unutulmaz anlar yaşadı.

'DAVETE İCABET ETTİK'

Yeni yaş gününde Yılmaz'ı yalnız bırakmayan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Bizi bu anlamlı gününe davet ettiğinde bizde memnuniyetle bu doğum gününde onu yalnız bırakmak istemedik. Davete icabet ettik. Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin. Enes, bizim çok kıymetlidir dedi.

'ZORLUKLARI BİLİYORUZ'

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de Çok güzel mutlu bir anı paylaşıyoruz. Enes, medarı iftiharımız. Trabzonspor'umuzu da inşallah buraya getireceğiz. Burada tüm kardeşlerimizle bütün engelleri aşarak yeni dönemde sayın valimizin riyasetinde bizler de belediye olarak güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Zorlukları biliyoruz, kardeşlerimizin önündeki engelleri aşmak adına sorunları biliyoruz. Bunları birlikte aşacağız diye konuştu.

Doğum gününde kendisini yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür eden Enes Yıldırım ise çok mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Enes Yılmaz Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title