Haberler

Tottenham'dan Eljif Elmas için müthiş teklif

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren ve bir yandan da UEFA'nın vereceği kararı bekleyen Fenerbahçe, yapacağı transferlere kaynak yaratmak için Eljif Elmas'ı elden çıkartacak. Eljif için minimum 20 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Fenerbahçe, Everton, Lazio, Napoli, Inter ve Arsenal ile görüşmelerini sürdürürken; bir teklif de Tottenham masanın üstüne koydu.

JANSSEN ARTI 19 MİLYON EURO

Eljif Elmas'ı son 1 sezondur takip eden Tottenham scout ekibi, menajer Pochettino'nun da onayını alarak başkan Daniel Levy'nin önüne koydu. Fenerbahçe'nin finansal sıkıntıda olmasını fırsata çevirmek isteyen Tottenham, sarı-lacivertli kulübe 19 milyon euroluk bonservis bedeli + Vincent Janssen'i önerdi. Tottenham'ın teklifini değerlendirmeye alan Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile yapacağı görüşmenin ardından Vincent Janssen takası hakkındaki son kararını da verip, İngiliz kulübüne iletecek.

Tottenham'dan Eljif Elmas için müthiş teklif

NAPOLI DE SIRADA BEKLİYOR

Tottenham'ın yanı sıra Napoli ile de resmi olarak görüşen Fenerbahçe, İtalyan kulübünden 12 milyon euroluk bir teklif aldı ancak bu teklifi kabul etmeyerek 20 milyon euro talep etti. Napoli gibi Lazio da Fenerbahçe'ye Eljif için teklif sundu ancak bu teklif de Fenerbahçe'nin talep ettiği rakamın 7 milyon euro altında kaldı ve süreç şu an için askıya alındı.

4 İTALYAN EKİPTEN TEKLİF VAR

Eljif Elmas'ın temsilcisi Gardi ise transfer süreci hakkında, "İtalya'nın dört büyük kulübünden teklif var. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu iş için kararı verecek kişi. Kulübün memnun olacağı bir teklif olmadan bu transfer gerçekleşmez. Birçok Avrupa devi Eljif ile ilgili görüşme halinde. Bu sürpriz değil. Çünkü, Eljif çok kaliteli bir genç" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljif Elmas Fenerbahçe Tottenham Haberler

500

Yorumlar (36)

HM:

Biz yanlışmi izliyoruz 5 M bile etmez

11
9
yanıtYanıtla
doğru:

çöpsün

yanıt2
yanıt3
dodo sarıyer:

Yahu sallamayın allah aşkına, Biz izledik bu adamı sezon bopyunca değilmi. Normal sıradan bir futbolcu. Tip yok, teknik yok, normal tut topu vur. Tm yaş itibariyle iyi. o yüzden 5 m euro eder.

9
7
yanıtYanıtla
trtr:

kardeşim beynim yok desen aynı şey. Piyasa değeri 10m euro zaten ne saçmalıyosun. üstelik tip yok ne demek ahahahaha. Yakışıklı oyuncular 50mden mi başlıyo ?

yanıt6
yanıt5
A.söy:

Gezmeye, vitrine veya yatağa değil sahada futbol oynasın diye veriyorlar

yanıt1
yanıt0
Ultraaslan:

Bu elif kimin adamıysa iyi parlatıyorlar. Ligde doğru düzgün oynamamış gol desen çok az asist yok bi şey yok 19 milyon yuro diosunuz. Etse etse 5-6 milyon yuro eder

8
5
yanıtYanıtla
SU KABAĞI:

GS NİN SATTIĞI OZAN KABAK DA SU KABAĞINDAN FARKI YOKTU AMA NEDENSE BİRİLERİ ONU SATTI İYİ PARAYA BU DA BÖYLE BİŞEY

yanıt4
yanıt4
BAL KABAĞI:

SU KABAĞI, , GALATASARAYIN ALMANYAYA SATTIĞI OZAN KABAK, ALMANYA BUNDESLİGDE EN İYİ GENÇ OYUNCU SEÇİLMİŞTİR. . . YORUM YAPARKEN BİRAZ BİLGİN OLSUN

yanıt4
yanıt1
daad:

eljifin güncel değeri 10m euro

yanıt0
yanıt3
Tim0135:

Yalanınızı zımparayla sileyim:))

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title