Haberler

Tolgay Arslan: Oynayamadığım için mutsuzum, geceleri uyuyamıyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin İstanbulspor'u 4-0 yendiği maçın ardından konuşan Tolgay Arslan, "Oynamayan oyuncu her zaman mutsuz, ben de mutlu değilim. Geceleri uyuyamıyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 1. Eleme maçında Fenerbahçe sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Mücadele Fenerbahçe'nin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamladın. İki ekip arasındaki rövanş mücadelesi 18 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

"TARAFTARA GERÇEK TOLGAY'I GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Tolgay, "İlk defa kariyerimde böyle bir şey yaşıyorum. Her sezon 35-40 maçı buluyordum. İlk haftalarda sakattım, aslında birkaç haftadır iyi hissediyorum kendimi. Maç eksiğim var, kapatmaya çalışıyorum. Hazırım, fitim, taraftara gerçek Tolgay'ı göstermeye çalışıyorum" dedi.

Tolgay, "Oynamayan oyuncu her zaman mutsuz, ben de mutlu değilim. Geceleri uyuyamıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası İstanbulspor Fenerbahçe Aralık Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (8)

çArşı:

BEŞİKTAŞ HAKKINDA KÖTÜ YORUM YAPANIN YATACAK YERİ OLMAZ TOLGAY BEY SEN SANIYORSUN HERKES SENİ İDARE EDİCEK

17
13
yanıtYanıtla
fenerbahceli:

gündüzleri antreman yap kendini geliştir 11 oyna bak geceleri nasıl rahat uyuyorsun

13
3
yanıtYanıtla
CISSSS:

YA NAPCAN OĞLUM OYNAYIPTA PARANI ALIYON YE DÜRÜMÜNÜ KEYFİNE BAK SEYİRCİ KONTENJANINDAN :))))))))))))))

9
4
yanıtYanıtla
Dobra:

Az karakterli olsaydın vicdanen rahat olur geceleri rahat uyurdun

6
3
yanıtYanıtla
BABANIN OĞLU KEMAL:

UYKUN GELMİYORSA SAHAYA CIKACAK FUTBOLCULARI SAY CABUK UYURSUN

3
1
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Şu tolga ciğerci denen şahısı bu takıma kim getirdiyse ilk gördüğüm yerde basacam şamarı

2
0
yanıtYanıtla
HAMİDO:

TATLIM SAKİN OL AY

yanıt4
yanıt1
Hür Koç:

''Desyrel'' i öneririm. Sabaha kadar deliksiz uyutur.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title