Haberler

Tatil yapan eşi ve kayınvalidesini ziyarete giden adam, çıkan tartışmada anne-kızı öldürdü

Güncelleme:

Sakarya Taraklı'da, İsmail K. isimli şahıs bir termal tesiste konaklayan eşi ve kayınvalidesini ziyaret etti. Üçlü arasında çıkan tartışma büyüyünce İsmail K., eşi ve kayınvalidesine tabancayla ateş açtı. Anne ve kız hayatını kaybetti, kaçan zanlı aranıyor.

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yaşanan olayda; termal tesiste bir kişi, eşi ve kayınvalidesini tabancayla öldürdü.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE SİLAHINA SARILDI

İsmail K, ilçedeki bir termal tesiste konaklayan eşi Zeynep K. ve kayınvalidesi Melahat Ü'yü ziyaret etti. Üçlü arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İsmail K, eşi ve kayınvalidesine tabancayla ateş açtı. Daireden seslerin yükselmesi üzerine çevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye yönlendirilen ekipler, anne ve kızının hayatını kaybettiğini tespit etti.

OLAYDAN SONRA KAÇAN ZANLI ARANIYOR

Ekipler, tesisi giriş ve çıkışa kapattı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine gönderildi. Ekipler, kaçan İsmail K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Termal tesiste eşi ve kayınvalidesini öldürdü

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Taraklı Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (36)

MEHMET:

Bu ruhsatsız veya ruhsatlı silahlar nerden geliyor. Her önüne gelene nasil verilebiliyor

27
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Yüzde yüz kıskançlık, havuzun kenarında niye yarı çıplak dolaşıyorsun , kimin hoşuna gitmek istiyorsun ,anneside kızını savununca , adam da zaten az beyin, karşılık verince sigorta tam attı. . .kıskanç olan insan hiç evlenmesin , güya "sevdiğin " insanın hayatını zehir edersin.

14
12
yanıtYanıtla
nurten:

sizin gibilerden böyle oldu ya her erkek narsist damgasını vurdunuz istanbul sözleşmesi ile yazık sizlere

yanıt1
yanıt0
Burak:

A haber ulkede hersey yolunda...

17
7
yanıtYanıtla
Buraka:

Bilmem ne haber. Ülke battı. 3.dünya ülkesiyiz.insanlar aç. Sıfır araç almak için kuyruğa girilmiyor. Son bir ayda hergün 3 fabrika açılmadı. vs vs.

yanıt12
yanıt8
adil:

onlar tatilde kızın annesi yanlarında ne işi var

9
14
yanıtYanıtla
Deli dolu:

Adil haberi doğru oku öyle konuş

yanıt5
yanıt2
Asya:

Birazda anlayabilsen ne iyi olurdu. Kızla annesi tatilde, kızın kocası onları ziyarete gitmiş. Off fenalık geldi senin gibilerden. Anlamadan yorum yapmayın lütfen.

yanıt20
yanıt2
turan:

Maalesf kızlar evlenince annesiz olamıyorlar

yanıt11
yanıt7
Bayan:

Kadın ve annesi tatilde.. Adam ziyarete geliyor. Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayın..

yanıt10
yanıt1
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title