Haberler

    Galatasaray Yönetimi Toplantısında Fatih Terim'in Adı Bile Geçmemiş

    Güncelleme:

    Galatasaray yönetiminin dün yaptığı toplantıda Fatih Terim'in adının bile geçmediği ortaya çıktı.

    Galatasaray Yönetimi'nin toplantısının bitiminde, sarı-kırmızılıların Fatih Terim nedeniyle seçime gittiği yolunda iddialar ortaya atıldı.

    Söylentilere göre yönetimden 4 yönetici Terim'e karşı olduğu için istifa tehdidinde bulunmuş, bunun üzerine başkan Dursun Özbek de istifa kararı almıştı. Bu dört yönetici de iddiaya göre, Eşref Alaçayır, Can Topsakal, Alper Narman ve İsmail Sarıkaya idi. Ancak ismi geçen yöneticiler de dahil olmak üzere birçok yönetici, toplantıda Terim konusunun ele alınmadığını söyledi.

    EŞREF ALAÇAYIR YALANLADI

    Başkan yardımcısı Eşref Alaçayır'ın söylediği dile getirilen, "Fatih Terim gelirse üzerine benzin döker yakarım" sözleri için Alaçayır, "Külliyen yalan ve komplo teorileri" dedi.

    İsminin açıklanmasını istemeyen bir diğer yönetici ise "Terim karşıtı olduğum yazılıyor. Çıkıp 'Hayır değilim' diye kendimi mi savunayım? Böyle bir şey söz konusu bile değil" ifadesini kullandı.

    Toplantıda sadece Igor Tudor'un ayrılığının konuşulduğu Terim de dahil hiç bir hocanın adının konuşulmadığı ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (19)

    pirlo:

    Fatih Terim''in taktik bilgisinin olmadığını zamanında Pirlo bile söyledi. Neyin kafasını yaşıyosunuz? İstemiyoruz Terimi. En kötü Yılmaz Vural gelsin daha iyi olur.

    16
    8
    yanıtYanıtla
    zati sungur:

    bir GS''li olarak sisirlmis balon olan imPARAtoru istemiyorum!!!! terim diyenler futbol cahilleri!! gazla takim calistirma devri bitti!! teknik taktik bilen iyi bir hoca lazi bize! alman olabilir!!

    17
    7
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Terim''i adam yerine mi koyuyorsunuz???Ölmüşsünüzde ağlayanız yok. . :-)

    18
    6
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    terimi buradan istemeyenlerin hepsi rakip takımlılar gelirse diye korkudan donlarına ediyorlar o gelirse takım şampiyon olmasada kötü futbol oynamaz ezik olmaz onların korkusu bu

    8
    14
    yanıtYanıtla
    Ahmet:

    Fatih Terim’in dönemi geçmişmiş , taktik bilmiyormuş vs ulen zawazingo balına UEFA kupası mı alınır .

    8
    10
    yanıtYanıtla
    Aladdin arı:

    En iyisi Yılmaz Vural enerjisi yeter

    14
    1
    yanıtYanıtla
    DAYİİ:

    teri trovro biridir zaten 3 kueuş değeri vardı malesef o değerde 0 indi artık kimse terimi dikata almıyor

    8
    4
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Keşke fathiii terim gelseydi. Artık fathiiii balon''un tamamen sönme zamanı gelmişti. :)

    7
    4
    yanıtYanıtla
    baybars:

    yılmaz vural. . . . . gelsin en azından paranız boşa gitmez

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Bozok:

    Galatasaraya ruh lazim bu ruhuda en iyi verecek kisi terimdir. Rikerink geldide ne oldu. Fatih terim varsa getireceksin kardesim. Terim dusmani fenerlilere ne oluyorsa gidin kocaman derdinizle ugrasin.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title