Haberler

TEM Otoyolu, bakım çalışmaları için kapatılacak

Güncelleme:

TEM yolu İzmit Doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı arasında yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle İzmit- Adapazarı yönü 5 Aralık ile 20 Aralık tarihleri arasında saat 08.00 ile 18.00 arasında ulaşıma kapatılacak.

Karayolları'nın, TEM yolu İzmit Doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı arasında yapacağı bakım çalışmaları nedeniyle İzmit- Adapazarı yönü 5 Aralık ile 20 Aralık tarihleri arasında saat 08.00 ile 18.00 arasında ulaşıma kapatılacak. Ulaşım, D-100 Karayolu'ndan sağlanacak.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İzmit Doğu kavşağı ile Adapazarı kavşağı arasında yol bakım çalışması yapacak. Karayolları bakım çalışmasıyla ilgili olarak şu yazılı açıklamada bulundu:

"İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Kavşağı arasındaki bölümde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam etmektedir. Devam eden çalışmalarda İzmit-Adapazarı yönünde TEM yolu trafiğe tamamen kapatılarak; trafik akışı İzmit Doğu Kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek ve D-100 yolunu takip ederek Adapazarı Kavşağı'ndan tekrar otoyola katılım sağlanacaktır. Çalışmalar, havanın fen durumunun uygun olduğu günlerde, 5 Aralık günü saat 08.00 ile 20 Aralık günü saat 18.00 saatleri arasında yapılacaktır. Çalışmalar her gün sabah 08.00 ile 18. 00 arasında yapılacak olup, otoyol sabah saat 08.00'da Ankara yönünde İzmit Doğu Kavşağından trafiğe kapatılacak, akşam saat 18.00'da tekrar trafiğe açılacaktır. Bu nedenle çalışmalar esnasında gerekli olan tüm emniyet tedbirleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Aralık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title