Haberler

Tatil sezonunu açan İrem Derici, denize şortla girdi

Güncelleme:

Karantina sürecini evinde yalnız geçiren İrem Derici, arkadaşlarıyla Bodrum'a giderek güzel havanın tadını çıkardı. Arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçiren şarkıcı, denize de turuncu şortuyla girdi.

Karantina döneminde evinde yalnız olan İrem Derici, o süreci sosyal medyadan sık sık canlı yayınlar yaparak geçirdi. Tedbirlere uyduğunu her fırsaatta dile getiren şarkıcı, yakın dostlarıyla Bodrum'a giderek tatil sezonunu açtı. Derici'nin denize şortla girmesi ise dikkat çekti.

ARKADAŞLARI ZORLA DENİZE İTTİ

Milliyet'te yer alan habere göre: Bodrum Yalıkavak'a giden şarkıcıya menajeri Özgür Aras ve kuaförü Önder Tiryaki eşlik etti. İskeleye çıkan İrem Derici'yi arkadaşları şortunu çıkarmaya müsaade etmeden denize itti. Derici ve arkadaşları, Önder Tiryaki'nin köpeğini denize sokabilmek için çok uğraştı. Pandemi nedeniyle evde geçirdiği süre boyunca bol bol spor yapan 33 yaşındaki popçu, formda görüntüsüyle dikkat çekti.

Öte yandan aylar sonra ilk kez konser veren İrem Derici, Instagram hesabından "Ağlayacağım valla ağlayacağım" diyerek heyecanını takipçileriyle paylaştı.

İşte İrem Derici'nin tatilinden kareler...

Tatil sezonunu açan İrem Derici, denize şortla girdi

Tatil sezonunu açan İrem Derici, denize şortla girdi

Tatil sezonunu açan İrem Derici, denize şortla girdi

Tatil sezonunu açan İrem Derici, denize şortla girdi

Tatil sezonunu açan İrem Derici, denize şortla girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Önder Tiryaki İrem Derici Karantina Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

SICAK:

Kusmak istemiyorum

7
1
yanıtYanıtla
Gud:

Eski kilosunun iki katına çıkmış, anoreksiden yatarken hastanede fena korkuttular herhalde.

5
1
yanıtYanıtla
aaaa:

bıktık bu haberlerden be

3
2
yanıtYanıtla
Kabız MEMED .:

Niye KIRMIZI ŞORT Giymedi ACABA .!!!..

2
3
yanıtYanıtla
Nod:

Zamanında giysi reklamlarına çıktığı firmalar bunu görünce krize girdi.

0
3
yanıtYanıtla
Haşim TÜRKAL:

Irem denilen hanımdan topluma neki bize ne siz çok seviyorsanız resmini yatak odanızın üstüne asiñ merak ettikçe bakarsınız

0
2
yanıtYanıtla
Haşim TÜRKAL:

İren denen bayan tarihteki tarihe damga vuran biri deyilki hiçte İLGİMİ çekmiyor merak eden evinin yatak odası na resmini aşabilir

0
1
yanıtYanıtla
gül:

hani parası yoktu parası olmuyan tatile nasıl cıkıyo duygu sömürüsü

0
0
yanıtYanıtla
Mine:

Ay ay çokta önemli haber çok komik ya Şotla girmiş Ne olmuş yanı şaşıracak ne var bunda .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title