Haberler

Tartıştığı zihinsel engelli kişiyi, gözünü kırpmadan öldürdü

Güncelleme:

Aydın'da zihinsel engelli Kazım Ekiz, tartıştığı kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası başarılı bir operasyona imza atan jandarma ekipleri, katil zanlısını cinayette kullandığı av tüfeğiyle birlikte yakaladı.

Aydın'ın Söke ilçesinde, zihinsel engelli Kazım Ekiz (34), Yalçın Y. (60) tarafından av tüfeğiyle vurularak, öldürüldü.

YAKINLARI BAŞVURDU

Argavlı Mahallesi'nde yaşayan zihinsel engelli Kazım Ekiz'den (34) 1 gün boyunca haber alamayan yakınları, jandarmaya başvurdu. Araştırma başlatan jandarma, Ekiz'in en son Yalçın Y. ile görüştüğünü tespit etti. Jandarma şüpheliyi evinde yakalayarak, gözaltına aldı.

AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

Yalçın Y.'nin henüz bilinmeyen bir nedenle dağlık arazide tartıştığı Kazım Ekiz'i av tüfeğiyle öldürdüğü, cesedi olay yerinde bıraktığı öğrenildi. Bunun üzerine bölgeye giden jandarma, Ekiz'in cansız bedeni ile olayda kullanılan av tüfeğini buldu. Yalçın Y.'nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Söke Haberler

500

Yorumlar (2)

Erol Mehmet YIldız:

Hangisi zihinsel engelli acaba? Engelli biriyle tartıştığına göre gerçek zihinsel engelli katil olan ihtiyar bence.

25
0
yanıtYanıtla
cimbom:

Zihinsel engellilerle ilgilenecek bir kurumumuz yok. Tinercilerlede ilgilenecek kurum yok Bunların sokaklarda olması birileri için tehdit olabiliyor ölümle sonuçlanan çok olay var

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title