Haberler

Silahla tehdit eden kocasını vuran kadın yardım istedi: Mahvoldum

Güncelleme:

Adana Seyhan'da yaşayan Cengiz A. ve eşi Gizem A. dün akşam henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Cengiz A, eşini silahla tehdit edip koltuğun üzerine koydu. Gizem A, bu sırada silahı alıp eşini göğsünden vurdu, daha sonra sokağa çıkarak çevredekilerden yardım istedi. Polise teslim olan genç kadın, "Ben bittim, hayatım mahvoldu. Ben onu vurmasaydım o beni vuracaktı" ifadelerini kullandı.

TEHDİT EDEN EŞİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi TOKİ konutlarındaki bir apartmanın 4. katında oturan Cengiz A. ve eşi Gizem A. gece henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Cengiz A. iddiaya göre, tabancayla eşini tehdit etti. Daha sonra Cengiz A'nın koltuğa bıraktığı tabancayı alan Gizem A. eşine bir el ateş etti. Cengiz A. göğsüne isabet eden kurşunla yere yığılırken, Gizem A. ise olayda kullandığı tabancayla dışarıya çıkıp, yardım istedi.

"BEN VURMASAYDIM O BENİ VURACAKTI"

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cengiz A. ameliyata alındı. Gizem A. ise tabancayla birlikte olay yerine gelen polislere teslim oldu. Gözaltına alınan Gizem A. Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ekipler tarafından gözaltına alınan G.A, "Ben bittim, hayatım mahvoldu. Ben onu vurmasaydım o beni vuracaktı" diye gözyaşı döktü.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seyhan DHA 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

CEPNI:

iYI YAPMISSIN KADIN;SENIN YASADIGINI SANIRIM SADECE SEN VE ALLAH BILIR

8
4
yanıtYanıtla
Mehmet KERİMOĞLU:

O seni vurmak istese silahı meydanda bırakmaz en azından şarjörü çıkarıp saklayabilirdin. Düşünmeden yaparsan tabiiki mahvolursun.

4
5
yanıtYanıtla
Crazy:

Gelal sana kadin

1
1
yanıtYanıtla
Bilinmeyen:

İçip içip kadına saldirmanin sonucu bu

0
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Gecmis olsun her ikisine de...Ama basit bir hikaye gibi..Kocasi madem tehdit etmis, koltugun uzerine niye biraksin, demek sadece korkutmak istemis... "Acaba ne yapdin da cok seni korkutdu ve cok korkup kocani vurdun ? " diye sorarlar adama..

0
0
yanıtYanıtla
misafir:

Birde vurulan kocadan dinlesek öylemi oldu.Tek taraflı yorum yapmayalım.......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title