Haberler

Tarkan Kızı Liya İle Hastane Çıkışı Görüntüsünü Paylaştı, Hayranları Tarkan'ı Yere Göğe Sığdıramadı

Güncelleme:

Megastar Tarkan, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen kızı Liya ile ilk görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Megastar Tarkan, Almanya konserinde tanışıp kısa süre sonra sevgili olduğu Pınar Dilek ile beş yıllık ilişki sürecinin ardından 2016 yılında dünya evine girdi.

Geçtiğim yılın sonunda eşi Pınar Dilek'in hamile olduğunu duyuran Tarkan, kızı Liya'yı kucağına olmanın sevincini yaşıyor. Sosyal medya hesabından kızı Liya'nın doğduğu müjdesini veren Tarkan kızı ile hastane çıkışındaki fotoğrafını paylaştı.

Tarkan Kızı Liya İle Hastane Çıkışı Görüntüsünü Paylaştı, Hayranları Tarkan'ı Yere Göğe Sığdıramadı

KIZI LİYA'YI PUSETE KOYUP TAŞIDI

Megastar kızı Liya'yı pusete koymuş hastane çıkışında çektirdiği görüntüyü "Geçen günlerden...Hastane çıkışımızdan. Biraz geç bir tbt oldu ama" notuyla paylaştı.

Tarkan Kızı Liya İle Hastane Çıkışı Görüntüsünü Paylaştı, Hayranları Tarkan'ı Yere Göğe Sığdıramadı

Tarkan Kızı Liya İle Hastane Çıkışı Görüntüsünü Paylaştı, Hayranları Tarkan'ı Yere Göğe Sığdıramadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (26)

mastique:

Türkiyenin en seviyeli sadece isini yapan hicbirseye karismayan ve evliligini bile kendisine deger veren siradan bir insanla yapan adam gibi adam. en basindan beri böyleydin ve hep böyle ol Tarkan kardesim Allah anali babali büyütsün saglik versin tebrik ediyorum

62
2
yanıtYanıtla
Tarkanın kızı:

Şatafatlı ve lüks yaşantısına böylece başladı.

9
28
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

artis tayfasına toplumun kültürüne verdikleri tahribattan dolayı sevgi beslemek bir müslümana aslaa yakışmaz.

16
19
yanıtYanıtla
Öğretmen Dede:

aynen doğrudur dürbünlü.

yanıt7
yanıt4
Asayiş:

Çok Dogru.

yanıt9
yanıt4
DÜRBÜNSÜZZZ:

kendi kendini tebrik etmekten vazgeç ruh hastası :))))

yanıt4
yanıt8
SİVASLI İBOCAN:

En güzel ALIŞ-VERİŞ sepeti. . . . !!! ALLAH , Çocuğu olmayan tüm ailelere bu sepetten taşımayı nasip etsin. . .

25
2
yanıtYanıtla
Harbi:

Allah analı babalı büyütsün dünyanın en güzel varlıklarıdır onlar Rabbim herkesin yavrusunu arasına babasına bağışlasın güzel günlerini göstersin

27
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Valla yakışmış. Rabbim analı babalı büyütsün minik yavruyu...

25
0
yanıtYanıtla
Naile kurt:

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title