Haberler

Talisca'dan Beşiktaş itirafı: Ayrılırken her şeyi düşündüm

Güncelleme:

2016-17 sezonunda Beşiktaş'a iki senelik kiralanan ve bir şampiyonluk yaşadıktan sonra Çin'e transfer olan Anderson Talisca, ülke basınına açıklamalar yaptı. Siyah-beyazlı kulüple olan ayrılık sürecinden bahseden Sambacı, gelecek planlarıyla ilgili de konuştu.

Kariyerine Guangzhou Evergrande'de devam eden Talisca, Çin günleriyle ilgili olarak "Çin'de gayet iyi durumdayım. 1,5 sezon geçirdim ve gollerim, asistlerim var, şampiyonluk kazandım. Çin'e gittiğimden beri mutluyum, iyi karşılandım. Sahada en iyisini vermek için mücadele ediyorum" yorumunda bulundu.

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIRKEN HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜM"

Türkiye'den ayrılık sürecini de anlatan Talisca "Beşiktaş'tan ayrılarak Çin'e gitmek, kariyer ve hayat planlamasının bir parçasıydı benim için. Her şeyi düşündüm ve Asya'da, harika sporcularla birlikte futbol oynadığım için mutluyum" dedi.

Talisca'dan Beşiktaş itirafı: Ayrılırken her şeyi düşündüm

ÇİN MİLLİ TAKIMI'NA YEŞİL IŞIK!

Çin Milli Takımı'nda oynayabileceğini dile getiren Sambacı, "Çin Milli Takımı'nda oynayabilirim, bu ihtimali yok saymıyorum. Teklif gelip gelmeyeceğini göreceğiz. Ancak tabii ki hayalim ailemin ülkesinin milli takımının formasını terletmek. Ancak başka ülkelerin formalarını giyen birçok oyuncu örneği var. Teklif gelmeden konuşmak çok doğru değil" ifadelerini kullandı.

Talisca sözlerini "Bateri çalmak benim hayalim. Futbol dünyasına girmeden önce müzik yapıyordum ve futbola girince de müziği unutmadım. Arkadaşlarımla eğleniyoruz ve bu sektörde iş dünyasına da girebilirim. Kendimi geliştirebilirim" diyerek noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Anderson Talisca Guangzhou Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (7)

codelover:

çin milli takımı mı? kardeş bu nasıl bi vizyonsuzluktur ya? kaç yaşında para için çin e gidiyosun avrupayı bırakıp. çin milli takımında oynarım diyosun. adamda vizyon sıfır harbiden.

3
4
yanıtYanıtla
nıye:

neden kassın ki avrupanın o kuluplerde antrenman kacırsa kızacaklar begenmezlerse şutlarlar. brezılya mıllı takımnda alternatıf cok. cin de ne güzel parasını alıyor şapır şupur golünü atıyor. olümlü dünya oyle cok da kasmaya gerek yok bence :D

yanıt4
yanıt0
TABİ TABİ:

SEN OLSAN HAYRINA BEDAVA OYNARDIN DİMİ:)))

yanıt0
yanıt0
BUGRA:

GELSİN

0
0
yanıtYanıtla
talisca:

bence harika bi oyuncuydu kötü şutuda yok fazla bi avrupa takımına gitse büyük ihtimal şu anda brezilya milli takımının 11 nde yada en kötü vazgeçilmez yedeklerinden olabilirdi.

0
0
yanıtYanıtla
HEMEN:

YA BU ADAMI HEMEN TÜRK MİLLİ TAKIMINA ALINSANA NEYİ BEKLİYORSUNUZ, DAHA SONRA AH UH DEMEYİN HEMEN MİLLİ TAKIM A ALIN BU ADAMI.

0
0
yanıtYanıtla
tUgO:

Herşey = Para

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title