Haberler

Survivor Sercan'dan Fenerbahçe itirafı: İsmim Fenerbahçeli Sercan Görgülü'den geliyor

Güncelleme:

Survivor'da yarışan ve bir dönem Galatasaray forması giyen milli futbolcu Sercan Yıldırım, isminin Fenerbahçeli futbolcu Sercan Görgülü'den geldiğini itiraf etti.

Survivor'da yarışan milli futbolcu Sercan Yıldırım, isminin Fenerbahçeli bir futbolcudan geldiğini söyledi.

Sercan, "İsmim Fenerbahçe'den gelme. Fenerbahçe'de 1990 yılında bir futbolcu vardı Sercan Görgülü diye. Bizim kapının önünden geçerken babamın amcası, hasta Fenerli. Oğluyla falan tartışan bir adamdı. O yüzden de, 'Sercan koyun' diye ortaya bir laf atmış. Bizimkilerin de hoşuna gitmiş. İmamı çağırıp direkt okutmuşlar kulağıma" dedi.

"GALATASARAY'A TRANSFER OLDUM AMA..."

İsminden memnun olduğunu belirten milli futbolcu, "İsmimden de çok memnunum bu arada. Taraftarlar da güzel çağırıyorlar, kafiyeli oluyor soyadımla birlikte. Güzel şeyler. Sadece ters olan Galatasaray'a transfer oldum ama ismim Fenerbahçeli Sercan'dan geldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

Ankara:

İtirafa bak,bir de sıfata bak...

1
9
yanıtYanıtla
Avni:

ayıptır la.insanların şeklini şemailini niye eleştiriyorsun.sana yakışıyormu.

yanıt20
yanıt0
fipek53:

bu sercan varya önce nisaya sarktı şimdide çaktırmadan aycana futbolculuğuna bir şey demem ama survivor kişiliği çekilmez kimsede onu sevmiyor. acun futbolcuları bu yarışmaya alma çekilmiyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Seoht:

Futbolcu ismiyse iyi, amigo ismi de olabilirdi.

0
0
yanıtYanıtla
Hurf:

Maskot ismi olsa adı sarı kanarya mı olurdu.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title