Haberler

Survivor'ın Yeni Bölüm Fragmanına Mustafa Kemal ve Hakan'ın Kavgası Damga Vurdu

Güncelleme:

Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hakan ve Mustafa Kemal'in oyun sonunda yaşadığı tartışma iki takım arasındaki gerginliğin tırmanmasına neden oldu.

PARKURDAKİ MALZEMELERİ FIRLATMAYA KALKIŞIYOR

Fragman'da Hakan, Mustafa Kemal'e 'Bana bak doğru konuş' diyerek şişe fırlatıyor. Adem ile Anıl, Hakan'ı tutmak için araya giriyor. O sırada iyice çıldıran Hakan, parkurda yer alan oyun malzemelerini ele aldı. 'Kendine gel' seslerinin yükseldiği fragmanda Acun Ilıcalı bir açıklama yaptı.

ACUN ILICALI KONSEYDE AÇIKLADI

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, 'Yarınla ilgili bir sürpriz var. Yarın dokunulmazlık oyunu oynayacaksınız. Sonrasında bir dokunulmazlık daha oynayacaksınız. Yani bu hafta iki eleme var' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (37)

Nagihancı:

Konu ne bilmiyoruz ama Mustafa Kemalin tahrik edici kelimeleri ve agzından cıkanı kulagının duymaması gibi bir yanı var. Mustafa Kemal yanlış yaptı diye düşünüyorum şimdiden. Şunu da soylemeden edemicem Mustafa Kemal geldiğinde adından dolayı ilgimi cok cekmişti ama adının hakkını veremedi. . .

23
1
yanıtYanıtla
AHMET...:

Acun hani tartışma istemediğin bir şey ya neden fragmana koyuyorsun hep yalan. reytingin bol olsun

19
1
yanıtYanıtla
Efendi:

Hakan efendi senin coktaaaan atilman lazimdi ama acun efendinin kankisi oldugun icin hala ordasin!!!! Korebe oynunda yalandan oksurup kendi takim arkadasima tiyo veriyrodun simdi asil anlamina gelen meyve anladi ve aciga cikardi noldu oyun boyu disarda kaldin ammmman be buyuk cezza gecen barkaa oynunda elinle unlulerin bloklarina ruzgar yapip dusurmeye calirstin. Agzin iyi laf yapiyo ama kafan bos tipki bos bir teneke gibisin . Icinin pisligi yuzune vurmus!! Panaromada bu yuzunu gormemeisyik turabi kelimesi kelimesine cooook hakli senin hakkinda. Sen den bir cacik Olmaz!! Orda her turlu hainligi yap sonra burda olan burda Kalhor burasi survivor disarda her sey baska sekilde devam eder de. Bende o ademi taniyorsam senin yuzune bakar disarda!!! Alirsin!!!

5
12
yanıtYanıtla
ALİ:

yayından kalkmalı saçma acun programları

12
5
yanıtYanıtla
Cukur:

Acun efendi unluleri samar oglanina cevirdin!! Her yil ayni senaryo. Unluleri rayting icin yem yap ama gonullulerden istedigini sampiyon yap,!!! Yemezler acur yiyosa gecen yil gosterseysin fisfis kayikci ogedayday kac oy aldi adem kac oy aldi!!! Istediginizi parlatiyorsuniz. Yazik o semaya ademe merveye mustafaya hatta turabiye bile yazik!! Oteki tarafa bak nerde seytan var orda yuzlerinde nur yok!!! Kazanma ile kafayi yemis bir gonuller !! Damla desen sinsirellanin ya kendisi sonunda semada gordu kolejli uclunun gercek yuzunu!!! Kurgunuzu oynayin bakem.

6
7
yanıtYanıtla
...:

mustafa kemali elenme korkusu sardı. . oraya buraya sataşıyor, değişik bir arkadaş. .

12
1
yanıtYanıtla
giresunlu_haytto:

acunnn ayın 8 de 1 şehit ayın 9 da 2 şehit varrrrr haberin varmı cakma dadaşş. . . zorunlu yayınları bile yayınlamayan . . haa zorunlu ya belkide zoruna

8
4
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

BU SAÇMALIKLARI İZLEYEN VARMI

7
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Yav izlemeyin bunu yaaa

9
1
yanıtYanıtla
Leda:

Mustafa Kemal bayağı havalandı. Bireysel dokunulmazlığı alamayıp potaya girince ee tabi Merve ve Turabi''de oy açısından kuvvetli. Kuyruk acısı var o yüzden bu hareketler. . .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title