Haberler

Survivor 2020'nin 126. bölüm fragmanı yayınlandı! Sakatlanan Sercan acılar içinde kıvranıyor

Güncelleme:

Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek olan 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda yarışan yarışmacılardan Sercan, başını parkura vurarak sakatlanıyor. Doktorun müdahale ettiği Sercan'ın fragmanın ilerleyen dakikalarında yer almaması dikkat çekti.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020, bu akşam 126. bölümüyle ekrana gelecek. Survivor yeni bölümünde Barış, Elif, Yasin, Cemal Can, Sercan ve Berkan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışıyor. Survivor'da ilk defa yarışmacılar aynı anda üçerli olarak mücadele ederken Sercan parkurda sakatlanıyor.

ACI İÇİNDE KIVRANDI

Survivor'da geçen hafta 3 dokunulmazlığı da kazanan Sercan bir ilke imza atmıştı. Sercan 3 eleme adayını da belirlemiş, elenen isim ise Nisa olmuştu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde konuşan Sercan'ın "Benim kazanmam lazım. Eğer kazanamazsam adayım" diyor. Survivor'da parkurdaki üçlü mücadele sırasında Sercan Yıldırım, kafasını vurunca acı içinde yerde kalıyor.

Survivor 2020'nin 126. bölüm fragmanı yayınlandı! Sakatlanan Sercan acılar içinde kıvranıyor

SERCAN HASTANEYE Mİ KALDIRILDI?

Başını tutan ve hareket edemeyen Sercan'a Survivor doktoru Ulaş Köksal müdahale ediyor. Sercan'ın acı içindeki görüntüsü ise herkesi korkutuyor. Sercan'ın sakatlık durumu ve Survivor'a devam edip edemeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak. Fragmanın ilerleyen dakikalarında ise ada konseyinden görüntüler yer alıyor. Barış, Berkan, Elif, Yasin ve Cemal Can tanıtımda görünürken Sercan'ın yer almaması dikkat çekti. Sercan'ın sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı düşünülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (21)

Boyabatlı hasan:

Survivor yasaklansın. Türk aile ve örg geleneklerine uygun değil. İzleyen cocuklar sapık oluyor.

14
12
yanıtYanıtla
Tabi:

Yıllardır kediye, köpeğe, banka, damacana ya, küçük çocuklara tecavüz edenler hep Survivor izlemiş. Nasıl bir zihnimiz var anlamıyorum sapıklık sizin gibilerin düşüncelerinde...

yanıt3
yanıt1
.:

izleme o kadar zorun varsa. . sil kanalı. . . boş yapmayı kes

yanıt1
yanıt1
Gul kokusu:

Hec uzulmedim, mikserdi mubarek...Tek Shampiyon BARIŞ... Bunca kotuluk havadami kalacakti???? Nisayi sevmezdim amma ona yaptiklari da cok kotu idi...

10
9
yanıtYanıtla
VRL66:

Kek Keçinin Başına gelecek vardı zaten. Millet hep Allaha havale etti. Kimsenin Ahı kimsede kalmaz !!!

13
4
yanıtYanıtla
12345:

HİÇ ÜZÜLMEDİM ALLAH SAKATLIK VERMESİN AMA BU SİNCAP REİS KENDİSİNİ DÜNYANIN 8. HARİKASI SANIYOR BOŞ BİRİSİ AMA ACUR ABİ SAĞOLSUN BUNU PARLATIP DURUYOR

9
7
yanıtYanıtla
BUNAK:

İZLEMEYIN İZLETTIRMEYIN

10
4
yanıtYanıtla
SİNYOR:

NOLDU KEÇİ KRİTA HAKLIYMIŞ DİYORDUK SERCAN İYİ ÇOCUK AMA BEYİN YOK KAFAYI ÇARPSA NE OLACAK KAFA MI VAR BUNDA :)

6
8
yanıtYanıtla
çarşı61:

bu yazıyı düşünmeden yazdığına göre sende de beyin yok

yanıt3
yanıt1
Memo:

Final ? Demekki insanlari bosu bosuna mesgul eden Gereksiz seylerinde finali varmis bundan Acun ilicali Köseyi döner diger kendisini Bu gereksiz seylere Kaptiran milyonlarca insan (isini gücünü birakan) Hava alir

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title