Haberler

Survivor 2019'un Yeni Sunucusu Murat Ceylan Oldu

Güncelleme:

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasını, Acun Ilıcalı ile birlikte eski yarışmacı Murat Ceylan sunacak.

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği fenomen yarışma programı Survivor 2019'da sürpriz bir değişiklik yaşandı. Survivor ile özdeşleşen isimlerden birisi olan Alp Kırşan, bu sene yarışmada yer almayacak. Survivor 2019'u Alp Kırşan'ın yerine ise eski bir yarışmacı sunacak.

HASRET BİTTİ

Bu sene Türkiye - Yunanistan formatıyla yapılacak olan Survivor 2019, bu akşam sevenleriyle buluşacak. Yunanistan ve Türkiye'de eş zamanlı olarak yayınlanacak olan Survivor 2019'u bu sene Acun Ilıcalı'yla birlikte sürpriz bir isim sunacak.

Survivor 2019'un Yeni Sunucusu Murat Ceylan Oldu

YENİ SUNUCUSU MURAT CEYLAN OLDU

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışması için bir değişikliğe gitti. Survivor'da yıllardır sunuculuk yapan Alp Kırşan ise bu sene yer almayacak.

Survivor 2019'un Yeni Sunucusu Murat Ceylan Oldu

ÖDÜL OYUNLARININ SUNUCULUĞUNU ÜSTLENECEK

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve ana sunuculuğuyla ekranlara gelecek programda Acun Ilıcalı'nın olmadığı zamanlarda Alp Kırşan sunuculuk yapıyordu, fakat sunucu değişikliği yaşandı. Survivor 2013 ve 2018 yarışmacısı Murat Ceylan, programın yeni sunucusu oldu. Murat Ceylan, ödül oyunlarının sunuculuğunu üstlenecek.

Survivor 2019'un Yeni Sunucusu Murat Ceylan Oldu

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu.

Survivor 2019'un Yeni Sunucusu Murat Ceylan Oldu

2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.

Survivor 2019'un Yeni Sunucusu Murat Ceylan Oldu

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.

Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.

17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Murat Ceylan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (19)

MERT:

ALP olmazsa olmaz. . murat da nedir? özellikle izlemeyeceğim bu yıl surviveri. . . torpilliler anca ortada

9
6
yanıtYanıtla
Sedat:

Alp kıl kuyruğundan kurtulduk sonunda. .

3
8
yanıtYanıtla
2pAC:

Süper en sevdiğim Survivor yarışmacısıydı Murat

4
4
yanıtYanıtla
adsız:

alp iyiydi be

2
2
yanıtYanıtla
Ugur:

Saçmalık zaten izlemedim Alp e yapılmış saygısızlık

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Mükemmel seçim

3
1
yanıtYanıtla
LORİS PARFUM:

İNSANLARI DAHA DA CAHİL EDEN GEREKSİZ BİR PROGRAM İŞTE.

1
2
yanıtYanıtla
Martin Luther King:

Alp Kırşan yoksa izlenmez.

1
2
yanıtYanıtla
Emine Kasar:

Alp Kırşan Survivor ile bütünleşmişti ve seyirci çok alışmıştı. Oses Türkiyede nasıl ki Gökhan ayrıldı seyirci kaybetti aynısı olmaz dilerimBu isimler bulundukları programların kemiği idi , yanlış oldu.

1
2
yanıtYanıtla
ercan:

acaba vatandaşlardan kim olduğunu merak eden bir kişi çıkarmı kırk yıl görmesek aklımıza gelmez

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title