Haberler

Uyuyakalan minibüs sürücüsü park halindeki araçlara çarptı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de direksiyon başında uyuyakaldığı öne sürülen servis şoförü, park halinde olan üç araca çarptı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sultangazi'de direksiyon başında uyuduğu öne sürülen minibüs sürücüsü park halindeki araçlara çarptı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, geçtiğimiz hafta Pazar günü saat 02.00 sıralarında Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Seyir halinde olan bir yolcu minibüsünün sürücüsü, iddiaya göre direksiyon başında uyuyakaldı. Sürücüsünün uyuduğu araç kontrolden çıkarak, park halinde olan üç araca çarptı.

O ANLAR KAMERADA

O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, seyir halinde olan minibüsün park halindeki araçlara çarparak durduğu görülüyor.

APARTMAN SAKİNLERİ DIŞARI ÇIKTI

Çarpmanın etkisiyle direksiyon başında uyuyakaldığı öne sürülen minibüs şoförü araçtan iniyor. Kazanın yaşandığı sokakta bulunan apartman sakinlerinin ise duydukları sesler üzerine dışarı çıktıkları kameraya yansıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultangazi 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

olmayacak yere park yaparsanız vapurda çarpar o arabalara

3
4
yanıtYanıtla
Emirhan:

ne zamandan beri insanın evinin işyerinin kapısına arabasını park etmesi olmayacak yer oldu adam uyuyakalmış arabanın nereye park edildiğiyle ilgisi yok

yanıt0
yanıt1
.....:

sarhoş mu uyuyakalmış mı?

2
0
yanıtYanıtla
Emirhan:

uyuyakalmış

yanıt1
yanıt1
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Öyle park etme şekli yok iyi olmuş haketmişler .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title