Haberler

Süleyman Turan'ın tabutundaki pankart tepki çekti

Güncelleme:

83 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Süleyman Turan'ın cenazesinde Fenerbahçe tribün amigosu Paşalı Birol'a ait pankartların tabutun üzerine konulması sosyal medyada tepki çekti.

Yeşilçam'ın 'esas oğlan'ın sadık dostu' rolleriyle tanınan oyuncusu Süleyman Turan, vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Öldüğü 2 gün sonra anlaşılan Turan için bugün cenaze töreni düzenlendi. Törende usta oyuncunun tabutunun üzerindeki detaysa sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

83 yaşında hayata veda eden Süleyman Turan'ın cenaze namazı Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazının ardından sanatçı Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. Tabutun üzerine Fenerbahçe türibün amigosu Paşalı Birol'un koyduğu pankartlar ise yakışık almadı. Sosyal medyada tepki çeken pankartlara cenazedekilerin müdahale etmemesi de dikkat çekti.

YEŞİLÇAM'IN AĞIR TOPLARI ORADAYDI

Yeşilçam'ın bir döneme damga vurmuş hemen her ismi törene katıldı. Ediz Hun, Nuri Alço, Hülya Koçyiğit, Kadir İnanır, Zuhal Olcay, İlyas Salman, Cihat Tamer gibi sanatçıların yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

İşte cenaze töreninden kareler;

Süleyman Turan'ın tabutundaki pankart tepki çekti

Süleyman Turan'ın tabutundaki pankart tepki çekti

Süleyman Turan'ın tabutundaki pankart tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Türkiye Haberler

500

Yorumlar (86)

adını yazaa:

bıtane komınıs daha gıttı

18
96
yanıtYanıtla
repsol:

''kominis'' ne demek bize anlat biraz, aydınlanalım sayende ya üstün insan. Adını bile doğru dürüst yazamadığın terimlerle insanları yargılamak?! Sen ne olarak nitelersin kendini, bilgi birikimin donanımın nedir?Sahi kominis nedir biraz açsana?

yanıt54
yanıt18
kıng:

komınıst olsa ne olur olmasa ne olur alevı olsa ne olur olmasa ne olur sonuc olarak ınsan dıye dusun orada vefaat etmıs bırısı var seversın sevmezssın gerekız yorum yapman cok sacma olmus

yanıt41
yanıt5
Dürbünlü:

artistlere dua okumaya gerek yok,onları öylece gömmek lazım.

7
21
yanıtYanıtla
Hayvanyus:

Hahhah hah. Lan ucubeler çıldırın.. Okuma nolcak? Öldükten sonra senimi duyacak? Geçin bu masalları....

yanıt3
yanıt3
karadeniz:

yine çıktın piyasaya maskara dürbünlü

yanıt4
yanıt1
dürbünlü:

Allah rahmet eylesin. Amin. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

yanıt5
yanıt0
abcce:

müslümanlara göre cenaze töreni ama müslüman bayrağı olan tevhid bayrağı yerine başka bir bayrak. zaten kişininde müslüman olup olmadığına bakılmadan namazı kılınıyor. Allah sizi ıslah etsin

10
17
yanıtYanıtla
aaa:

ne yapacaksın ölüyü diriltip müslüman olup olmadığını mı soracaksın. iyice yoldan çıktınız yobazlar sürüsü, bir siz müslümansınız, imanlısınız demi sapık herifler. sizin gibiler yüzünden bu ükenin toplumun başına gelmeyen kalmıyor. bir halt biliyormuş gibi tevhid bayrağı yazmış kenar mahalle din sömürücüsü. . . .

yanıt8
yanıt6
Haklısın:

Şimdiki imamlar kimin ne olduğuna bakmadan cenaze namazını kıldırıyor hadi sıkıysa kıldırmam desin Gay travesti hırsız katil sahtekar soyguncu vatan millet düşmanı kafir ateist kim olduğu fark etmez namazı kılınıyor da Allah cc kabul ediyor mu o da ayrı. Kaldı ki bunun mesuliyetini şimdi memurluk elden gitmesin maaş dan olmayalım diyen İmam efendiler nasıl hesap verecek. Bu dünyada hadi neyse öbür dünyası var bu işin Ahireti var

yanıt0
yanıt0
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title