Haberler

Şule Çet Davasında Bardak Detayı! Çelişkili İfadeler Dikkat Çekti

Güncelleme:

Ankara'da bir plazanın 20. katında önce cinsel saldırıya uğradığı, ardından aşağı atıldığı iddia edilen üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada, sanıklardan Çağatay Aksu ile Berk Akand'ın anlattığı 'bardak' detayında, zamanlamaların farklı olması ise dikkat çekti.

Ankara'da bir plazanın 20. katında önce cinsel saldırıya uğradığı, ardından aşağı atıldığı iddia edilen üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada, Çet'in patronu olan tutuklu sanık Çağatay Aksu, bir çok soruya "Bilmiyorum, hatırlamıyorum" yanıtını verdi. Sanıklardan Aksu ile Berk Akand'ın anlattığı 'bardak' detayında, zamanlamaların farklı olması ise dikkat çekti.

Şule Çet'in ölümüne ilişkin "kasten öldürme", "nitelikli cinsel istismar" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından haklarında dava açılan Çağatay Aksu ve Berk Akand'ın yargılanmasına Ankara 31. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Aile Bakanlığı'nın katılma talebini kabul eden mahkeme, sivil toplum örgütleri ve milletvekillerinin yaptığı çok sayıda talebi ise reddetti.

"PENCEREDEN SARKIK VAZİYETTEYDİ"

Tutuklu sanık Aksu, "Biz Şule'ye dokunmadık dahi" diyerek Çet'in "düştüğünü" söylediği olayı şöyle anlattı:

"Şule, 03:53 sırasında yerinden kalktı, ben gidiyorum gibi bir şey söyledi. Peşinden gittim. Gittiğimde pencereden sarkık vaziyetteydi. Tutmaya çalıştım. Bu sırada parmağımın tendonu koptu. Berk diye seslendim ancak müzikten dolayı duymadı ve gelmedi. Şule, elimden kaydı düştü."

Şule Çet Davasında Bardak Detayı! Çelişkili İfadeler Dikkat Çekti

"ADAM BANA ABAYI YAKMIŞ SALMIYOR"

Aksu, Şule Çet'in olay gecesi arkadaşına yazdığı "Keşke gelmeseydim", "Bu adam bana abayı yakmış salmıyor" mesajlarının eve gitmemek için yazdığı mazeretler olduğunu ileri sürdü.

Olay yerinde temizlik yapılarak delillerin yok edildiği iddiasına ilişkin olarak da Aksu, "Olay bardakları yıkamamdan 15-20 dakika sonra meydana geldi" dedi.

BARDAK DETAYI!

Sanık Berk Akand ise Çet'in yanından kalktığını hatırladığını ancak daha sonra "içinin geçtiğini" belirterek "Çağatay'ın Berk diye bağırıp beni dürttüğünü hatırlıyorum. Önce müzik kapandı. Ondan sonra bilgisayarın kapanma sesini duydum, gözümü açtım. Bardak yıkama sesi de o sırada oluyor" iddiasında bulundu.

Plazadaki güvenlik görevlisi Arif Deniz, olayın ardından plazadan ayrılan sanıklara yanlarındaki kadının nerede olduğunu sorduklarında Akand'ın "çıktı, gitti görmedin mi lan diye üzerine geldiğini" dediğini söyledi.

Çet'in aile avukatı Umur Yıldırım hazırlanan bilirkişi raporunu mahkemeye sunarak cinsel saldırı olduğunun delillerle ortaya konulduğunu belirtti.

Şule Çet Davasında Bardak Detayı! Çelişkili İfadeler Dikkat Çekti

BABADAN AVUKATA TEPKİ

Sanık avukatları Şule Çet'in majör depresif olduğunu iddia ederek, "İçtiği ilaçlar intiharı tetikledi" dedi. Sanık avukatlarının savunmasına Şule Çet'in babası İsmail Çet, "Senin kızın olsa dayanır mıydın" diye tepki gösterdi.

Sanık avukatı "Davacılar 02.45'te cinsel saldırı var diyorlar ama kızın güle oynaya resimleri var" diyerek Çet'nin fotoğraflarını gösterdi.

Mahkeme, Çet'in vücudunda bulunan kırıkların nedeninin tespit edilmesi ve parmaklarında sanık Akand'a ait olduğu tespit edilen DNA örneklerinin tokalaşmayla geçip geçmeyeceğinin belirlenmesi için rapor alınmasına karar verdi. Duruşma 15 Mayıs Çarşamba tarihine erteledi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Şule Çet 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (18)

Alper:

bu kizin elin adamlariyla bi eve gitmesi akil alir bisey degil. . . geneleve gitmektense kizi hayat kadini gibi kullanmak istemisler . . kiz da zengin diye takilmis galiba bunlarin pesine . . . kizlar salak olmayin elin adamiyla bi eve gidiyorsan basina ne gelecegini de biliyorsundur. . sizi seven herseyden once Allah korkusu ve sevgisi olan bir es arayin kendinize cok zengin birisi olsun diye inat ederseniz bi bedeli olur boyle iste. .

49
20
yanıtYanıtla
ad yaz:

gerzek

yanıt0
yanıt0
Montage:

Kıza bakıp bakıp ah çekiyorum ölmesede sevgilim olsa :( çok güzel :(

2
25
yanıtYanıtla
..:

Beyin kıt. Senin gibi sapkın beyinler böyle durumlara açık zaten.

yanıt0
yanıt0
ANONİM:

HEDEF 2023 BAS EFSUNU VER MEHTERİ YA ALLAH SÜPER GÜÇ OLACAĞIZ ALLAH''IN İZNİYLE JETLER OLACAK TANKLAR OLACAK 15. KÖPRÜYÜ YAPACAĞIZ 20. HAVA ALANINI KURACAĞIZ AMA GENÇ NESİL APTALIN TEKİ OLACAK GERİ ZEKALI OLACAK TÜRKİYE''NİN YARISI SURİYELİLERİN OLACAK VER MEHTERİ KOP KOP

9
6
yanıtYanıtla
Gssli:

Beyin bedava..

yanıt1
yanıt2
yaniii:

alper ınsallah senınde bı kızın olur boyle bos bos konusuruz bızde

1
8
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

alper yalan mı söylemişki ? gayet uyarmış kızlarımızı. . ne diye beddua ediyrsun adama. . .

yanıt3
yanıt3
Trigger:

aptalsın arkadaşım

yanıt0
yanıt1
Kızlara tavsiye:

Özellikle ailesinden uzakta okuyan kızlarımız.lutfen okul ev ve kız arkadaşlarınız dışında kötü niyetli erkeklere fırsat vermemek için hiç bir erkekle muhatap olmayın.boylece kötü niyetli erkeklerden korunmuş olursunuz.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title