Haberler

Şükrü Hanedar Rıdvan Dilmen'e patladı: Şeytanlık senin ruhunda var

Güncelleme:

Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in Galatasaray'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Galatasaray Futbol A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar, sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere oyuncular ve yöneticilerin ligin ertelenmesini istemesine Rıdvan Dilmen'in gösterdiği tepkiye sert çıktı.

Hanedar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şeytanlık senin ruhunda var! Sen, daha önce TFF'de yaptığın gibi yine Galatasaray Spor Kulübü'nü, Başkanını, Hocasını, Oyuncularını siyasetle karşı karşıya mı getirmeye çalışıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Şükrü Hanedar Rıdvan Dilmen'e patladı: Şeytanlık senin ruhunda var

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

"Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim. Sporcuları tabii ki devlet koruyacak. Böyle bir karar alınıyor, uygulanıyor. Bu maçların seyircisiz oynanma kararı perşembe akşamı 19:00'da alındı. Aynı gün 12:00'de Nihat Özdemir 'Seyircili oynanacak' dedi. 19.00'daki açıklama sonrası 'Neden ertelenmedi?' diye tepkiler oldu. Bu virüs 72 saat önce mi çıktı? Salı günü bu ligler oynanmasın deseydiniz anlardım. Nisan sonuna kadar da maçlar ertelense, bundan sonra zaten seyircili maç oynanmaz. Devlet, 80 tane bilim adamıyla konuşmuş ve bu kararı almış. Dua mı edecekler biri ölsün diye? Nedir bu kadar tepki? Perşembeye kadar hangi başkan, hangi teknik adam maçlar ertelensin dedi? Varsa helal olsun! Tartışılmadı bile bizde. Bu virüs buraya 18.55'te mi geldi?"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (69)

fbli:

türkiyeye şikeyi getiren gs, himmetle şampiyon olan gs, hakemler tarafından kollanan gs ama şeytanlık rıdvan dilmende, hadi gidin kendi işinize bakın fransız takımı sizi

63
83
yanıtYanıtla
D:

hay ağzına sağlık kardeşim

yanıt23
yanıt42
xx:

fbli pislik devam etsene uefa ve tff tescilleneni fb yi yazsana rum takimi taraftari

yanıt39
yanıt21
oklava:

gs mesut bakkala şike teklif etmedimi mesut bakkalı neden yalanlayamadınız, malatya spora yolladıgınız arabaların sözünü edemıyorsunuz, Aziz başkan feneri Fetoculara teslim etmeyeceğim dedi ve fenere operasyon yapıldıda gs de fetocu çıkan 5-6 futbolcular ŞİKE yapmadımı yani

yanıt21
yanıt41
Veysel:

Turkiye ligini bozan bir takim var oda gs dır her pislik onlardan çıkıyor herseyi onlar yapiyor turk takimi deyil zaten

12
130
yanıtYanıtla
Galatasaray taraftarı:

30 milyonun üzerinde türk taraftarı olduğuna göre asıl sen kendi türklüğünü bi araştır isterse.

yanıt1
yanıt1
fatih:

GS herzamnki gibi saf ayağına yatıyor. Halbuki herkes bilir dünyada şikeyi en çok İtalyanlar yapıyor Türkiye''de ise Galatasay. . . .

32
54
yanıtYanıtla
kapakcı:

spor müsabakaları zenin gibi aklı fesatlığa çalışan zevzekler konuşsun diye oynanıyor zaten

yanıt25
yanıt1
reis:

her sene aleni şampiyon yapılan gs nin bu sene niye önü kesilmek istensin buna kargalar güler. . . . . şeytanlığa gelince gs bırak rıdvanı gerçek şeytanı ters çevirir. .

32
42
yanıtYanıtla
ali:

BENCE DE

yanıt16
yanıt31
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title